Geyes Texture Generator in Blender ?? What - Where - How ?

The interface, modeling, 3d editing tools, import/export, feature requests, etc

Moderators: jesterKing, stiv

Majik Imaje
Posts: 4
Joined: Mon Jan 28, 2013 6:35 pm
Location: Alaska's Arctic Top of the World

Geyes Texture Generator in Blender ?? What - Where - How ?

Postby Majik Imaje » Mon Jan 28, 2013 8:22 pm

How to install or activate "Geyes" Addon ?

I don't find it listed in the "User Preferences" Addon (menus).

I've downloaded the "script" for it - I'm totally confused as there is no documentation that seems to work.

Any help sure would be appreciated - two days of searching for a texture maker or generator for linux - blender has been round & round with no results;

I thought I might ask the X-Perts in this forum for some advice.

Also - I sure wonder how this "texure thingy" works.

All I have is the .blender scene file which when rendered makes this library somehow functional but I have no idea (without documentation) how to use this.

Image

Some how this thing works but I've spent two days trying to figure out - I better ask the "pros"

Just point me in the right direction please!

Tehrasha
Posts: 1264
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:21 am
Location: Iowa

Postby Tehrasha » Mon Jan 28, 2013 8:50 pm

A link to this "Geyes" addon might be helpful.
I found nothing on Google...

Majik Imaje
Posts: 4
Joined: Mon Jan 28, 2013 6:35 pm
Location: Alaska's Arctic Top of the World

Re: Geyes Texture Generator in Blender ?? What - Where - Ho

Postby Majik Imaje » Mon Jan 28, 2013 9:08 pm

Here is the Url

YOUTUBE

GEYES

BLENDER WIKI:

Tehrasha
Posts: 1264
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:21 am
Location: Iowa

Postby Tehrasha » Mon Jan 28, 2013 9:54 pm

Ah yes, correct spelling makes it much easier... GYES
Last edited by Tehrasha on Mon Jan 28, 2013 11:59 pm, edited 1 time in total.

Majik Imaje
Posts: 4
Joined: Mon Jan 28, 2013 6:35 pm
Location: Alaska's Arctic Top of the World

Postby Majik Imaje » Mon Jan 28, 2013 10:25 pm

Tehrasha wrote:Ah yes, correct spelling makes it much easier... GYES


WoW! Thanks for the help!! I should have known I needed a new mouse to apply textures - Thanks for your valuable input!

Tehrasha
Posts: 1264
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:21 am
Location: Iowa

Postby Tehrasha » Tue Jan 29, 2013 12:07 am

Sorry, that was my signature, which I usually try to remove when making short responses. Now fix'd.

As for your problem, I am unable to get the addon to load via built-in 'Install Addon' method either. Ususally this means that the addon is not packaged properly, or its API does not match the version of Blender you are trying to install it on.

I was unable to attempt a manual installation, as I ran out of time before work. Will try further when I return home.

Majik Imaje
Posts: 4
Joined: Mon Jan 28, 2013 6:35 pm
Location: Alaska's Arctic Top of the World

Postby Majik Imaje » Tue Jan 29, 2013 4:01 am

Tehrasha wrote:Sorry, that was my signature, which I usually try to remove when making short responses. Now fix'd.

As for your problem, I am unable to get the addon to load via built-in 'Install Addon' method either. Ususally this means that the addon is not packaged properly, or its API does not match the version of Blender you are trying to install it on.

I was unable to attempt a manual installation, as I ran out of time before work. Will try further when I return home.


Well I shure appreciate the input - I've seen video's of this in action but it is in two different places in blender in each video.

I am totally lost with this "thingy" and how to make it work from the downloaded package by the author.

Another reason I am so *^&% confuzed is that my info is from:

Another Blender site - Blender Artists' Community is different from t his site.

There is a thread over there about this very subject! So far all I have is questions & no answers! sigh!


Return to “Interface & Tools”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest