blender vs compiz (on ATI)

Feedback to the Blender Foundation and the moderators of this website

Moderators: jesterKing, stiv

joaoramos
Posts: 1
Joined: Mon Feb 18, 2008 4:02 pm

blender vs compiz (on ATI)

Postby joaoramos » Mon Feb 18, 2008 4:08 pm

hey folks,

everytime I run blender on my ubuntu 7.10, compiz-fusion overlaps the desktop over it (I guess). if I want to perfectly run blender, I have to shut down compiz fusion, as if my ubuntu desktop was in a higher layer and blender was behind it. I'm portuguese, so I'm sorry for my bad english. any help?

stiv
Posts: 3646
Joined: Tue Aug 05, 2003 7:58 am
Location: 45N 86W

Postby stiv » Mon Feb 18, 2008 5:02 pm

if I want to perfectly run blender, I have to shut down compiz fusion


That is it in a nutshell. Blender and compiz do not work well together.


Return to “Foundation and Websites”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests