game engine and Linux

Game Engine, Players & Web Plug-in, Virtual Reality, support for other engines

Moderators: jesterKing, stiv

Lorca
Posts: 57
Joined: Tue Jan 14, 2003 12:44 pm
Location: São Paulo, Brasil

game engine and Linux

Postby Lorca » Tue Apr 29, 2003 10:57 pm

:? Does the game engine work in Linux?
If not Why ?
What stufs does ? not work?

OTO
Posts: 430
Joined: Wed Oct 16, 2002 8:51 pm
Contact:

Postby OTO » Wed Apr 30, 2003 10:48 pm

????????????????????
Of course, that the game engine works under Linux!!!
What's your problem?

António

Lorca
Posts: 57
Joined: Tue Jan 14, 2003 12:44 pm
Location: São Paulo, Brasil

Postby Lorca » Wed Apr 30, 2003 11:54 pm

Hello António!
:wink: Thankx a lot for answering.

:?: I just made a simple scene: a kind of walktrhrough (using the plugin of the blender home page, wrote in Python) in Win 98 and Blender2.23.

When i try to load the scene in Linux, everything apears but when i push "P" The scene simply doesn't work...

(Sorry about my weak English, if u have another clue or don't understand something, please write back! So i can write again whith another words...)
See u,

cHiCo

Eric
Posts: 192
Joined: Wed Oct 16, 2002 1:01 pm
Location: Sweden, Norrköping

Postby Eric » Thu May 01, 2003 12:52 am

Do you have the graphics drivers installed correctly under Linux?

z3r0_d
Posts: 1522
Joined: Wed Oct 16, 2002 2:38 am
Contact:

Postby z3r0_d » Thu May 01, 2003 5:05 am

works fine for me

just no plugin, and (due to my sound drivers) sound is unreliable.

in fact it is faster than windows.

OTO
Posts: 430
Joined: Wed Oct 16, 2002 8:51 pm
Contact:

Postby OTO » Thu May 01, 2003 9:21 pm

Hi again Lorca

"make a scene using the plug-in" sounds weird
The browser plug-in?? is just a player/viewer!!!

Please, consider upgrade to the Publisher/2.25 version
Some things have changed, and you can publish your demos with it

Make a little scene under Linux (a moving cube??) and try it
If it works, other scenes should work too!!
Bye
António

Lorca
Posts: 57
Joined: Tue Jan 14, 2003 12:44 pm
Location: São Paulo, Brasil

Postby Lorca » Thu May 01, 2003 9:24 pm

:D Wow!
Thankx a lot guys!

I don't know much about the "Hard" part of the thing but, whith this kind of posts i begin to learn more about this, and the posts will be very usefull for my brother, André. He don't uses Blender but could help to solve my problems whith it. He knows something about the "Hard" part of the stuff.

Bye!
Blender Rules!

Lorca
Posts: 57
Joined: Tue Jan 14, 2003 12:44 pm
Location: São Paulo, Brasil

Postby Lorca » Thu May 01, 2003 9:48 pm

:oops: Hello OTO!

U are right: i made a mistake when i said "Plugin".

It was a Walkthrough TEMPLATE: a ".blend" FILE
not a plugin...I have take it at the old Blender homepage.

Thank you very much for the patience whith the rookie one here.

cHiCo.


Return to “Interactive 3d”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 0 guests