Win98sedk vs Blender2.27

Blender documentation projects, tutorials, translation, learning & teaching Blender

Moderators: jesterKing, stiv

hykëp
Posts: 12
Joined: Mon Jul 14, 2003 11:28 pm

Win98sedk vs Blender2.27

Postby hykëp » Mon Jul 14, 2003 11:42 pm

Hejdu :D

I have a problem with blender2.27
My macine is an amd athlon thunderbird 1400mhz with 256mb sdram and has a Radeon 8500, the problem is that Blender is very slow (almoust like running a 486) I think is Win 98, because I had winxp before and it worked fine, but I was forced to use Win98se, and now it is slow.
Do some one know what i can do about it? :?

alien-xmp
Posts: 217
Joined: Sun Apr 06, 2003 2:22 pm
Location: Wellington, New Zealand
Contact:

Postby alien-xmp » Tue Jul 15, 2003 2:29 am

Have you updated your Radeon drivers (from ati.com) ?

hykëp
Posts: 12
Joined: Mon Jul 14, 2003 11:28 pm

Postby hykëp » Tue Jul 15, 2003 4:40 am

Jup I got the 3.2 catalyst

t_revs
Posts: 19
Joined: Tue Oct 22, 2002 4:08 pm

Postby t_revs » Thu Jul 17, 2003 10:19 am

I think you have an OpenGL problem.
Try changing the colour depth on you display settings
and/or turning off hardware acceleration in your graphics card.
I had this happen to me awhile back and it turned out to be a program I had loaded had overwritten the Windows OpenGL drivers.

Good Luck

hykëp
Posts: 12
Joined: Mon Jul 14, 2003 11:28 pm

Postby hykëp » Fri Jul 18, 2003 2:58 am

Thanks :lol:
I tried to, but it did not help, then I Downed The new catalyst 3.6 and Direct x 9.0.
now it works :D

but when I render it frezzes blender, don't know why?

Think I shall get XP again, or Linux?
what do you think :?:

but thanks any way :D


Return to “Documentation & Education”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest