Previous Thread  Next Thread

chat icon Graphics card compatibility - post your specs here!

mziskandar

Posted: Tue Nov 11, 2008 6:45 pm
Joined: 07 Sep 2007
Posts: 11
* GFX Card: PoweColor ATI9600xt (drv v 8.10 + Hotfix)
* Motherboard: ASUS P4800X
* RAM: 512
* Blender version 2.48a

* OS: Windows XP SP3

= No Shadow in GLSL
= Unstable GLSL (Texture corruption)
= running Sebublaarma2 will display eyes only

* OS: Linux Ubuntu 8.10

= No Shadow in GLSL
= Black Texture in GameMode
= running Sebublaarma2 will display eyes only[/list][/list]
Reply with quote


BlindSight

Posted: Fri Nov 28, 2008 2:14 am
Joined: 26 Nov 2008
Posts: 35
OS: XP Pro Sp3 tweaked to the T
CPU: AMD Athlon 64 3200+ @2.2ghz
GPU: Sapphire Radeon x1950pro 512mb OC'd
Ram: 1 Gig(need more!)

No isses yet, ill report anything if i come across it
Reply with quote


MSoegtrop

Posted: Sun Jan 11, 2009 12:20 pm
Joined: 11 Jan 2009
Posts: 2
OS: Windows Vista 64 Pro
CPU: Intel Q9550 (Core2 Quad, 2.83GHz)
GPU: nVidia GTX280, 1GB
RAM: 8GB
Chipset: nVidia (i790 if I remeber right)
Blender: 2.48a (32 and 64)

I am using 32 bit blender and 64 bit blender. Both work fine, but I couldn't make the 64 bit blender recognize a pre installed python, and I cannot use external python libs with 64 bit blender. I guess the reason is that there is no 64 bit python distribution available yet and I didn't bother to recompile python on my own.
Reply with quote


johnh619

Posted: Tue Feb 24, 2009 3:46 am
Joined: 24 Feb 2009
Posts: 2
* vista home premium 64 bit acer x3200 desktop mini
* nvidie 8200 geforce
* ogl 3 with driver 7.15.11.8100
* color and image transfer to 3d window but not transparency
* the ogl 64 bit driver is installed
Reply with quote


wengshunfeng

Posted: Mon Mar 02, 2009 7:54 am
Joined: 02 Mar 2009
Posts: 1
Desktop:
Windows Vista 64Bit
CPU:Intel Core I7 920@2.66GHZ
ATI 4870 1GB DDR5
9GB Tri DDR3
1TB HDD Very Happy

Laptop:
Windows 7 32Bit
Intel core 2 Extreme X7900@2.8GHz
4GB dual DDR2
Nvdia Geforce 8800M GTX512MB@2(1GB in SLI mode)
400GB HDD Very Happy
Reply with quote


aoe2bug

Posted: Sun Mar 22, 2009 5:32 am
Joined: 16 Oct 2002
Posts: 62
Operating system: OSX 10.5.6
Graphics card: nVidia GeForce 9600m GT 512mb / 9400m
CPU: 2.53ghz Intel Core 2 Duo
RAM: 4GB 1067 mhz ddr3
Driver/OpenGL version: no idea / 1.5.9

Functionality: no problems I've noticed
Notes: MBP unibody
Reply with quote


hgs

Posted: Sat May 02, 2009 12:52 pm
Joined: 28 Apr 2009
Posts: 7
Operating System: Windows Vista Ultimate 64 bit
CPU: Intel Core Quad CPU Q6600 @2.4GHz
RAM: 4.0 GB (can't see how to find out what type of ram.)
Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 GTX
Driver version: 7.15.11.7813
Driver Date: 17/09/2008
Blender versions "tested": 2.46, 2.49RC1
Inexperienced user, have not tested thoroughly. Noticeable effects:
If Aero Window manager is active, but not in "high contrast mode" the Windows magnifier will only display black for the blender window, the rest of the desktop being magnified correctly. In "high contrast mode" (See accessibility options, and for those testing you can toggle with with <alt-left_shift-print_screen> but after leaving high contrast mode the icons get moved about on your disktiop, the backgound image will not be displayed (flat colour instead) and some applications (Opera? Firefox?) will get confused about which mode they are in, i.e. this doesn't turn itself off entirely correctly in my experience), then the blender window is magnified correctly.
Reply with quote


kholo

Posted: Sun Jun 14, 2009 11:05 am
Joined: 24 Apr 2009
Posts: 3
Operating System : Ubuntustudio 9.04 (Jaunty Jackalope)
Desktop : Gnome 2.26.1 - w/o composite
CPU : Intel Core Quad CPU Q6600 @2.4GHz
Graphic Card : Nvidia GeForce 6200 GS 512MB AGP
Driver : NVIDIA 180.44 Xorg Driver

Blender works fine, except some flickering in the user interface, especially on recently used parts (i.e. : Sculpting object : If I put my cursor on the "Draw" button to change my sculpt mode, when back on the model, the button and those around start flickering, I just have to put my cursor on it to make it stop.) since Blender version 2.44 (I didn't try with previous versions).

About performances : Blender gets slow when approaching 200.000 faces.
_________________
:: kholo ::
Reply with quote


Slimu

Posted: Fri Sep 04, 2009 1:50 pm
Joined: 04 Sep 2009
Posts: 5
OS = Ubuntu Jaunty 9.04
Graphics Hardware = description: VGA compatible controller
product: Radeon RV250 If [Radeon 9000]
vendor: ATI Technologies Inc
physical id: 0
bus info: pci@0000:01:00.0
version: 01
width: 32 bits
clock: 66MHz
capabilities: bus_master vga_palette cap_list
configuration: latency=32 mingnt=8
Additional Hardware Info=GNOME 2.26.1 (Ubuntu 2009-05-06)
Linux 2.6.28-15-generic
platform=i686
CPU=AMD Athlon(tm)
Memory=794MB

OpenGL driver = unknown to date.
Main problem encountered= when switching between firefox and blender 2.49b, the blender program does not always re-draw and I can see my desktop Icons through what should be blender! A screenshot is available.
Reply with quote


Agrevane

Posted: Tue Sep 08, 2009 7:54 am
Joined: 08 Sep 2009
Posts: 3
Greeting a little new and at work so i have to make this breaf. I have window Vista. When i go to do thing in blender like vertex paint every thing seems slow. My computer has 4 gig ram and a 400 500 gig hard drive duel core 1.6 ghz processer. I think it should be allot faster than what i am doing. when i go to try to vertex paint. do i need to reinstall blender. every thing is up to date on blender Python ect. If im missing something or did not set up somthing right let me know.
_________________
Huggy Bear
Reply with quote


VanHeber

Posted: Thu Sep 24, 2009 5:23 pm
Joined: 19 Oct 2005
Posts: 17
Computer: MacMini Core 2 Duo
System: Mac OSX Snow Leopard 10.6.1
Graphics: Intel GMA950

Problems:
1-Flick on Interface with Blender 2.49b compiled for leopard 10.5.8 python 2.5
2-Not select when button Oclude background geometry is on in edit mode. (don't select anything)
3-Flick don't present with Blender 2.49n compiled for Tiger 10.4.11 python 2.3
4-Same problem with button Oclude background geometry while on in edit mode. (don't select anything)

NO ISSUES AT NOW WITH BLENDER 2.50 SVN VERSIONS
Reply with quote


FORMMAH

Posted: Fri Sep 25, 2009 4:10 pm
Joined: 25 Sep 2009
Posts: 1
PC: Notebook
Manufacture: ASUS
Model: F8Va
Platform: Centrino 2
OS: Widows Vista Home Premium SP2 (32Bit)
Software: Blender 2.49b
CPU: Core2 Duo T9400 @ 2.53 GHz
GPU: ATI Radeon HD 3650 (Mobile)
GBC: Pci E x16 2.0
GPU Memory: 1 Gb DDR2 (dedicated)
Core Clock: 600 MHz
Memory Clock: 400 MHz
Catalyst (TM) Version: 9.8 (driverheaven)
Memory RAM: 4 Gb @800MHz (3GB usable by OS)
HDD: WD 320 GB 5400 rpm (2.5" Drive)
Screen: 14" WXGA+ 1440x900

* Blender 2.49b runs great. Not a single issue has been encountered up to now.
Reply with quote


coryj525

Posted: Sun Oct 04, 2009 1:45 am
Joined: 04 Oct 2009
Posts: 3
Ati 4870 crossfire
Win Vista 64bit
6GBS Ram
Amd 955 cpu


Runs good on my comp.
Reply with quote


ThatHaze

Posted: Fri Oct 16, 2009 8:49 pm
Joined: 16 Oct 2009
Posts: 1
*OS: Windows XP SP2
*Graphics: ATI Radeon 9200 SE
*Processor: Intel Pentium 4, 3.00 GHz HT
*Memory: 1 GB DDR1 400MHz, Dual Channel
*FSB: 800 MHz
*Motherboard: Intel D865GBF

I have experienced performance problems when sculpting. I actually submitted in the bug tracker. Every thing else works great on my system Smile
Reply with quote


cycle-t

Posted: Wed Dec 02, 2009 7:44 pm
Joined: 02 Dec 2009
Posts: 1
System 1:
Operating system: Windows XP, SP3 on a Dell Inspiron 9400
Graphics card: ATI Mobility Radeon X1400
Driver/OpenGL version: ATI Catalyst 9.11(8.261.0.0) running with atioglxx.dll(6.14.10.9026 - from Catalyst 9.10) in blender root directory.
Functionality: Overall appears to work fine. With Window Draw Method set to Triple Buffer any panels without mouse-focus will slowly fade to black on mouse movement. It appears that the dimming effect for an unfocused panel is accumulating on mouse movement, even when moving from panel to panel. A click or mouseover of a button in a panel will trigger a full refresh for the immediate panel and the brightness will be restored. Switching to Overlap draw method fixes this consistently.
Notes: It took me a while to get any revision running without crashing on boot up. GSoC Freestyle branch [r25014] from GraphicAll.org will run w/o atioglxx.dll(6.14.10.9026) in the root dir and consequently be using the older atioglxx.dll(6.14.10.5883). I will continue to test different revisions to see if I can get the main trunk to run without dropping a different .dll into the root directory. Other than that, OpenGL lights in r25014 are reluctant to update without switching between Solid and Textured viewport shading specifically.

System 2:
Operating system: Windows 7 Pro (6.1) on a ASUS F50SV-X1 (intel x86 core 2 duo)
Graphics card: nVidia GT 120M
Driver/OpenGL version: nvoglv32.dll(8.15.11.8631) from drivers 186.31
Functionality: No issues found yet. Very Happy
_________________
^ cycle-t ^

Last edited by cycle-t on Tue Dec 08, 2009 7:11 am; edited 2 times in total
Reply with quote


Goto page Previous  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next
 
Jump to:  
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group