Windows Vista problem - blender 2.54beta

User-contributed CVS development builds. Please test and give feedback!

Moderators: jesterKing, stiv

karmaluca
Posts: 2
Joined: Sat Sep 18, 2010 4:09 pm

Windows Vista problem - blender 2.54beta

Postby karmaluca » Sat Sep 18, 2010 4:25 pm

Hi Guys.

I'm not sure this is the right section to post this message. Sorry.

Does anybody know how to solve this problem with Windows Vista Business Service Pack 2, 32 bit, on a laptop computer? (PC Configuration: pentium dualcore 2Ghz, integrated graphic card).

I've tried different screen resolution in windows vista but nothing changed.

Blender version: 2.54 beta (but i had similar problem with blender version 2.49, I had visual problems trying to split the screen).

Thank you.

Here is the screenshot: http://yfrog.com/neblender254vistascreenshj


Bye,

Luca

stiv
Posts: 3646
Joined: Tue Aug 05, 2003 7:58 am
Location: 45N 86W

Postby stiv » Sat Sep 18, 2010 5:22 pm

integrated graphic card


The root of most Blender video problems is poor OpenGL support - something integrated graphics adapters are famous for. The usual hints apply:

Turn of Aero or other compositing window managers and effects

Update your video driver from the manufacturer's site

Turn down hardware acceleration.

Reduce display depth

karmaluca
Posts: 2
Joined: Sat Sep 18, 2010 4:09 pm

Windows Vista problem - blender 2.54beta [SOLVED]

Postby karmaluca » Sat Sep 18, 2010 10:49 pm

Thank you Stiv.

It seems it was a problem related to the accounts of Windows Vista.
I had to run blender as administrator account to make it work.

Luca


Return to “Testing Builds”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests