[SOLVED] OMFG, objects vanished?

User-contributed CVS development builds. Please test and give feedback!

Moderators: jesterKing, stiv

ourben
Posts: 2
Joined: Thu Jan 06, 2011 7:13 am
Location: England

[SOLVED] OMFG, objects vanished?

Postby ourben » Thu Jan 06, 2011 10:42 am

I've been using Blender 2.5 for a few weeks to model some WWII aircraft. I was just modelling a Spitfire exhaust in edit mode, I used the solidify modifier on an uncapped cylinder and the fuselage, wings, nosecone and prop have gone. They're still on the scene tree, but they don't exist anymore.

WTF happened?

This was paid work. I think I'm going to kill myself.

:cry:

Is there a way to make sure this never happens again (besides going back to 3DS) just in case I don't kill myself?

So unhappy.

EDIT: The stuff went to another workspace?! So, er, I'm not dead.

Can anyone tell me what did I press to do that, and how do I put things back?
Last edited by ourben on Thu Jan 06, 2011 5:55 pm, edited 1 time in total.

SirDude
Posts: 941
Joined: Sun Oct 13, 2002 7:37 pm
Location: University of Minnesota (USA)
Contact:

Postby SirDude » Thu Jan 06, 2011 5:05 pm

Sounds like you moved them to another layer.
http://wiki.blender.org/index.php/Doc:M ... ing/Layers
Note you can also hide objects.
http://www.blendervideos.com/modeling-h ... -and-mesh/

ourben
Posts: 2
Joined: Thu Jan 06, 2011 7:13 am
Location: England

Postby ourben » Thu Jan 06, 2011 5:55 pm

Thanks SirDude!

That's what I'd done. Not sure how I did it though... I remember hitting 7 instead of Num7 while I was in edit mode, I assumed nothing had happened.

It was probably that?!


Return to “Testing Builds”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests