How turn on 'pre-multiply' option?

The forums here are for Blender development. Questions and discussion about *using* Blender belong on blenderartists.org If your thread was moved here, you are probably in the wrong place.

Moderators: jesterKing, stiv

ngondt
Posts: 2
Joined: Tue May 14, 2013 7:22 am

How turn on 'pre-multiply' option?

Postby ngondt » Thu May 16, 2013 10:03 am

In some videotutorial I saw 'pre-multiply' option, but I haven't this option in my Blender 2.66. and 2.67. How can I turn on 'pre-multiply'?

Best regards, Ngondt.

Image

CoDEmanX
Posts: 894
Joined: Sun Apr 05, 2009 7:42 pm
Location: Germany

Postby CoDEmanX » Thu May 16, 2013 7:30 pm

It's now in the texture tab, Image panel:
Image
I'm sitting, waiting, wishing, building Blender in superstition...

ngondt
Posts: 2
Joined: Tue May 14, 2013 7:22 am

Postby ngondt » Fri May 17, 2013 6:50 am

ok, but if i add Scene into Video Sequence Editor, how can i use Pre-multiply for place some objects (text for example) above video with transparency?
I tried to use Blend option Alpha Over but it didn't solve the problem...


How can I add my text above image?

attachment: example blend-file.
http://blender3d.org.ua/forum/beginner/iwe/upload/Gala%20%28example%29.blend


Return to “User Questions that really belong on blenderartists.org”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests