Problem: "save as runtime"

Blender documentation projects, tutorials, translation, learning & teaching Blender

Moderators: jesterKing, stiv

Anna
Posts: 2
Joined: Fri May 27, 2011 2:27 pm
Location: Deutschland

Problem: "save as runtime"

Postby Anna » Fri May 27, 2011 2:33 pm

I allways have a problem if I want to save my game as runtime.
Im working with Blender 2.57 and I made able this addon in the user preferences. But I´ll always get an information about an error.
I have copied all the dlls in my path, but it doesn´t work.
I don´t no, what to do.

stiv
Posts: 3646
Joined: Tue Aug 05, 2003 7:58 am
Location: 45N 86W

Postby stiv » Fri May 27, 2011 5:16 pm

but I´ll always get an information about an error.


I wonder what that error message says. I bet it would be interesting to know!

Anna
Posts: 2
Joined: Fri May 27, 2011 2:27 pm
Location: Deutschland

Postby Anna » Sat May 28, 2011 10:13 am

I will get this :
"Error
Traceback (most recent call last):
File"C:\Users\Anna\AppData\Roaming\Blender Foundation\Blender\2.57\scripts\addons\game_engine_save_as_runtime.py",line 192, in execute self.copy_dlls)
File"C:\Users\Anna\AppData\Roaming\Blender Foundation\Blender\2.57\scripts\addons\game_engine_save_as_runtime.py",line 93, in WriteRuntime tpy.ops.wm.save_as_mainfile(filepath=blendpath,compress=False,copy=True)
File"C:\Users\Anna\AppData\Roaming\Blender Foundation\Blender\2.57\scripts\modules\bpy\ops.py",line 179, in_call_ret = op_call(self.idname_py(),None,kw)
RuntimeError:Error:Can´t open file C-User_Anna_Documents_Blender-Dateien_Spiele_Pacman_labyrinth2_exe.blend@ for writing: Permission denied.
location:<unknwon location>:-1"
I really don´t know, what happens.

stiv
Posts: 3646
Joined: Tue Aug 05, 2003 7:58 am
Location: 45N 86W

Postby stiv » Sat May 28, 2011 4:41 pm

RuntimeError:Error:Can´t open file C-User_Anna_Documents_Blender-Dateien_Spiele_Pacman_labyrinth2_exe.blend@ for writing: Permission denied.


It looks like you do not have write permissions for that file.

The filename also looks a little funny.

Sleepwalker000
Posts: 2
Joined: Wed Feb 02, 2011 6:30 pm
Location: Tyndall, MB

Postby Sleepwalker000 » Sat Jun 11, 2011 9:45 pm

You have to start blender as administrator. That will fix it


Return to “Documentation & Education”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests