Wrong Notification Links

Feedback to the Blender Foundation and the moderators of this website

Moderators: jesterKing, stiv

ldo
Posts: 544
Joined: Sun Nov 07, 2010 11:30 pm
Location: Hamilton, New Zealand

Wrong Notification Links

Postby ldo » Sat Feb 18, 2012 12:45 am

I frequently seem to get e-mail notifications about new forum posts with URLs that point nowhere. For example, I just got a notification that pointed here http://www.blender.org/forum/viewtopic.php?p=93247#93247 when it was really about here http://www.blender.org/forum/viewtopic.php?t=22388.

Tehrasha
Posts: 1264
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:21 am
Location: Iowa

Postby Tehrasha » Sat Feb 18, 2012 12:55 am

My guess is that they are spammers that have been removed by the time you get to them.

Tehrasha
Posts: 1264
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:21 am
Location: Iowa

Postby Tehrasha » Sat Feb 18, 2012 12:59 am

Or, a post, which is then deleted and replaced by a corrected version... (since we dont have edit anymore)

ldo
Posts: 544
Joined: Sun Nov 07, 2010 11:30 pm
Location: Hamilton, New Zealand

Postby ldo » Sat Feb 18, 2012 2:13 am

You might hvae a point ... except that the links sent out are to the topics, not individual messages. And the notification message even gives the topic subject, so I know which one it is.

Tehrasha
Posts: 1264
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:21 am
Location: Iowa

Postby Tehrasha » Sat Feb 18, 2012 3:13 am

Yes, the notification you cited was for Message #93247 in topic #22388

There is no #93427 anywhere, but there is a #93428 from Makuto under that topic. If he posted 93247, then deleted it because he forgot to put CODE tags around his debug, his corrected post would have been 93428. (just a guess)

stiv
Posts: 3646
Joined: Tue Aug 05, 2003 7:58 am
Location: 45N 86W

Postby stiv » Sat Feb 18, 2012 6:16 am

We have been deleting a lot of spam lately (Thanks Pakistan & China!) Without delving into the mysteries of data base keys, this is the most likely explanation for notifications that turn up empty.

ldo
Posts: 544
Joined: Sun Nov 07, 2010 11:30 pm
Location: Hamilton, New Zealand

Postby ldo » Tue Mar 06, 2012 6:56 am

I think there might be another bug associated with this: when it sends out the notification, it says you won’t get another one unless you log in and visit the thread.

However, if that notification was for a deleted message (which I can check without logging in), then presumably I won’t get another one, even if a subsequent legitimate message appears.


Return to “Foundation and Websites”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests