insert keyframe

Animation tools, character animation, non linear animation

Moderators: jesterKing, stiv

Posts: 8
Joined: Wed May 30, 2012 5:13 pm

insert keyframe

Postby evasimo » Wed May 30, 2012 5:21 pm

when using I and locrot to change a position, all the previously inserted keyframe are changed ; I want only the change on the current selected keyframe : what should I do ?
(I'am always obliged to modify all the keyframes !)

Posts: 108
Joined: Wed Feb 23, 2011 11:44 am

Postby bill2reg » Thu May 31, 2012 4:59 pm

Are you moving the time line slider to a new frame each time? If not you are overwriting existing keyframes for that frame.

Posts: 894
Joined: Sun Apr 05, 2009 7:42 pm
Location: Germany

Postby CoDEmanX » Thu May 31, 2012 7:41 pm

you gotta insert a keyframe for the 1st frame to store the initial positions and rotations!

then insert keyframes where ever you want, they are only inserted at the current frame
I'm sitting, waiting, wishing, building Blender in superstition...

Posts: 8
Joined: Wed May 30, 2012 5:13 pm

Postby evasimo » Thu May 31, 2012 11:27 pm

I found a way to avoid this pb : I initialize all the keyframes to a first position and I change them all successivly according to my animation wishes.
Thanks for the replies.

Return to “Animation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests