Previous Thread  Next Thread

chat icon Object not shown in solid/render view

elmany

Posted: Fri Jun 01, 2012 4:41 am
Joined: 01 Jun 2012
Posts: 3
Hi people,

First please forgive me because I'm new to Blender Sad
Now, I installed Blender in my two years old Vaio VPCF111FD (8GB RAM) nvidia geforce 310 with cuda running archbang linux. (I love this distro) with the nouveau drivers.

Ok, I open Blender and I can't see the default box, only the pointer, I switch to the wireframe view and everything is there.
It turn out that I can only see the objects (env. camera light box) while in wireframe or bonding box.

All the objects are visible in the panel that outline the document (scene, renderlayer, enviroment...)

Any idea of what is happening here?

Thanks in advance.

PS: forgive me also if it is not the right place to put this kind of problem.

Many
Reply with quote


CoDEmanX

Posted: Fri Jun 01, 2012 10:38 am
Joined: 05 Apr 2009
Posts: 894
could you post a screenshot (wireframe & solid view)

sounds really weird, in solid view all objects should show up in gray. Textured view mode should show everything in white as long as no texture is applied.
_________________
I'm sitting, waiting, wishing, building Blender in superstition...
Reply with quote


elmany

Posted: Fri Jun 01, 2012 11:50 am
Joined: 01 Jun 2012
Posts: 3
Hi CoDEmanX

Here you can see the issue:
https://www.dropbox.com/sh/32sjpbmc5ytpwy1/1HkX2FgBm1/blender/solid-view.jpg
https://www.dropbox.com/sh/32sjpbmc5ytpwy1/5C_YwQLxIX/blender/wireframe.jpg

Please let me know if you can see them.

I think that it coud be a viedeo driver issue

Thanks for your time
Reply with quote


ldo

Posted: Sat Jun 02, 2012 10:32 am
Joined: 07 Nov 2010
Posts: 544
Any chance you can try Nvidia’s (proprietary, I know) drivers, just for comparison?

How complete are the Nouveau drivers supposed to be? If this is supposed to work, may be worth mentioning it to the Nouveau developers. It could be something they’ll want to look at.
Reply with quote


elmany

Posted: Sun Jun 03, 2012 6:32 pm
Joined: 01 Jun 2012
Posts: 3
Hi people,

I reinstalled the neuveau drivers and everything was ok now.
I don't like that kind of solutions because at the end one don't really know what was originating the error, but on the other hand, some times one just need to move on... Don't you think?

Thanks for your time and concern

Regards
Reply with quote


 
Jump to:  
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group