Previous Thread  Next Thread

chat icon Database in GameBlender

alqamar

Posted: Thu Jan 10, 2013 2:34 am
Joined: 10 Jan 2013
Posts: 3
Hello,

I need your help ...


In making gameblender, do we use database ?

thank's
Reply with quote


stiv

Posted: Thu Jan 10, 2013 5:37 pm
Joined: 05 Aug 2003
Posts: 3645
Blender uses a network model database for its internal data. With Python, you can connect to pretty much any external database.
Reply with quote


alqamar

Posted: Fri Jan 11, 2013 12:34 am
Joined: 10 Jan 2013
Posts: 3
if save game to hardisk, do we use database ?
Reply with quote


stiv

Posted: Fri Jan 11, 2013 4:42 pm
Joined: 05 Aug 2003
Posts: 3645
Sorry, you question is unclear.
Reply with quote


alqamar

Posted: Sun Jan 13, 2013 6:42 am
Joined: 10 Jan 2013
Posts: 3
in game that need long time. it need for "Save Game" like big game "assashin creed". Do we use database in "Save Game"?
Reply with quote


 
Jump to:  
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group