BF Windows 2006/05/01 + cloth

User-contributed CVS development builds. Please test and give feedback!

Moderators: jesterKing, stiv

lguillaume
Posts: 196
Joined: Tue Jan 04, 2005 10:25 pm

BF Windows 2006/05/01 + cloth

Postby lguillaume » Mon May 01, 2006 10:02 am

Hello, new compilation with current CVS

New pydriver : documentation and sample

Patch cloth : documentation and sample

Downloads:
7zip 2.3MB
zip 3.1MB
Last edited by lguillaume on Tue Jun 06, 2006 11:01 am, edited 1 time in total.

DwarvenFury
Posts: 21
Joined: Mon Sep 19, 2005 10:22 pm

Postby DwarvenFury » Mon May 01, 2006 10:18 pm

I had a blue screen of death crash when running a simulation with the new cloth modifer. It had gotten to around frame 200 of a 250 fram simulation, I brought up the Blender terminal, and noticed that it had repeatedly printed something about normalizing source code or failing to normalize source code, and then I got the blue screen crash. (Sorry if that's not enough info, I was freaked when it happened, and I don't remember everything very well. :oops:)

p.s. I'm using Windows XP.
"What a horrible candle snuffing word. Just."

Caronte
Posts: 521
Joined: Wed Oct 16, 2002 12:53 am
Location: Valencia-Spain-Europe

Postby Caronte » Mon May 01, 2006 10:47 pm

Thanks lguillaume :wink:

P.D:More and more sophisticated features and still without the simple ones (like a good Bevel) :roll:
Caronte.
"Some Day, All Will Be Digital"
http://www.nicodigital.com

lguillaume
Posts: 196
Joined: Tue Jan 04, 2005 10:25 pm

Postby lguillaume » Tue May 02, 2006 9:51 am

DwarvenFury wrote:I had a blue screen of death crash when running a simulation with the new cloth modifer. It had gotten to around frame 200 of a 250 fram simulation, I brought up the Blender terminal, and noticed that it had repeatedly printed something about normalizing source code or failing to normalize source code, and then I got the blue screen crash. (Sorry if that's not enough info, I was freaked when it happened, and I don't remember everything very well. :oops:)

p.s. I'm using Windows XP.


I put your comment on the cloth patch tracker

bakeriz
Posts: 1
Joined: Tue Apr 02, 2013 9:16 am

Postby bakeriz » Tue Apr 02, 2013 9:23 am

Well the title says it all how do i make a cloth and wire cape for a batman or superman?

Tehrasha
Posts: 1264
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:21 am
Location: Iowa

Postby Tehrasha » Tue Apr 02, 2013 9:43 am

bakeriz wrote:Well the title says it all how do i make a cloth and wire cape for a batman or superman?


Dunno what title you are refering to, but you responded to a thread that is over 6 years old. Your question would be better answered on the user forums --- http://blenderartists.org


Return to “Testing Builds”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest