bf-blender / Linux glibc 2.3.2 (2004/01/10)

User-contributed CVS development builds. Please test and give feedback!

Moderators: jesterKing, stiv

kino
Posts: 94
Joined: Sun Oct 13, 2002 7:37 pm

bf-blender / Linux glibc 2.3.2 (2004/01/10)

Postby kino » Sat Jan 10, 2004 3:56 pm

Autoconf system , no TTF, No Game

link: removed, use new builds

Log rwenzlaff :
-Changed "Simple" button to pulldown menu or subsurf type.
Paves way for additional subsurf types, and avoids confusion
where Simple is on, but Subsurf is off.

Log broken:
* Added butspace and sound menus. That's all of them now, phew.
* Very small tweaks to Sequence and Ipo menus

Log Ton:
Improved method to calculate normals for procedural textures such as
Marble, wood, clouds. Instead of the retarded (but faster :) old method
it now derives the normal based on displacement of a 'nabla' vector;
sampling the texture additionally with three little offsets in x, y and z.

Code provided by Eeshlo, and gratefully accepted!

Log broken:
* Fixed a silly problem when changing the colours of the 'Neutral' button theme entry (which changed both the outline of buttons and various other grey buttons). Added a new theme colour 'Outline' and left 'Neutral' to remain, well, neutral.

Thanks Desoto for the report.

Log goofster :
added bmp.c and the new yafray files to the MSVC projectfiles

Log jandro:
Fixed unresolved symbol bprogname under win32
Last edited by kino on Tue Jan 13, 2004 2:47 am, edited 1 time in total.
kino3d.com italian site

Guest

Yafray render doesn't work...

Postby Guest » Sat Jan 10, 2004 11:04 pm

When I render with Yafray enabled, I get a window showing nothing but the world background color. I get this terminal output:

Code: Select all

Starting scene conversion.
Scene conversion done.
Starting parser ...
[Warning]: Unknown attribute > has_orco for mesh
Parsing OK

Loading plugins ...
Registered basicblocks
Registered arealight
Registered globalphotonlight
Registered basicshaders
Registered blendershaders
Registered hemilight
Registered HDRI background
Registered photonlight
Registered mix block
Registered pathlight
Registered pointlight
Registered softlight
Registered spotlight
Registered sunlight
Registered sunsky
[Warning]: Unknown shader type blendershader
[Error]: undefined shader Material object ignored
[Loader]: Added pointlight light LAMP1
[Loader]: Added constant background world_background
[Loader]: Added camera MAINCAM
Using a world resolution of 0.00285714 per unit
Rendering with 5 raydepth
No anti-aliasing.
Building the bounding tree ... OK
Setting up lights ...
Finished setting up lights
Launching 1 threads for rendering ...
Rendering ...
0%                 50%                 100%
[########################################]
Threads finished
Saving Targa file as /home/ben/blender/YFExport/YBtest.tga
OK


Any idea what's happening and/or how to fix it? Thanks.


Return to “Testing Builds”

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 0 guests