Blender for windows Compiled and running ! Details....

General discussion about the development of the open source Blender

Moderators: jesterKing, stiv

gorgan_almighty
Posts: 51
Joined: Wed Oct 16, 2002 12:26 pm
Location: Kent, UK

Postby gorgan_almighty » Wed Oct 16, 2002 6:35 pm

ok nikolatesla20 ive tried yr binary. all vry good, most of it works fine, yr rite no physics. bt as for python scripts, some of my old ones seems 2 work and som don't :?

anyway r u goin 2 try and get physics workin? id look forward 2 that, and the publisher key thingy as well.

Keep up d good work :D

Saluk
Posts: 166
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:52 am

Postby Saluk » Wed Oct 16, 2002 7:01 pm

Great work niko, I knew you could do it!

I wouldn't expect physics to work without the solid collision library, but at least everything else seems to work. I put up a test render:
Image

Came out as expected.

I also loaded a few of my games and they seemed to work just fine, no physics of course.

Saluk
Posts: 166
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:52 am

Postby Saluk » Wed Oct 16, 2002 7:07 pm

Gorgan_almi: the collision library was NOT GPL, so ton had to get rid of it. This I expect is what is causing the physics woes, and will not be an easy fix.

Although if anyone could do it, Niko could:)

fogof
Posts: 1
Joined: Wed Oct 16, 2002 7:12 pm

Postby fogof » Wed Oct 16, 2002 7:15 pm

Saluk wrote:Gorgan_almi: the collision library was NOT GPL, so ton had to get rid of it. This I expect is what is causing the physics woes, and will not be an easy fix.

Although if anyone could do it, Niko could:)


Is the API for the physics lib available? Maybe we can recode it.

dittohead
Posts: 122
Joined: Mon Oct 14, 2002 2:49 am

Postby dittohead » Wed Oct 16, 2002 7:52 pm

YOU ROCK!!!!


8) 8) 8)
dittohead

RiNiK
Posts: 24
Joined: Wed Oct 16, 2002 7:49 am
Location: Helsinki, Finland
Contact:

Postby RiNiK » Wed Oct 16, 2002 8:18 pm

little note... so great the blender works, but there is still some problems... example that the subsurface wont work... it's seems to be fine when you look at it in the modeller but try to render it...

Goofster
Posts: 137
Joined: Mon Oct 14, 2002 12:26 pm

Postby Goofster » Wed Oct 16, 2002 8:38 pm

RiNiK wrote:little note... so great the blender works, but there is still some problems... example that the subsurface wont work... it's seems to be fine when you look at it in the modeller but try to render it...


Be aware that you have to set BOTH subsurf buttons. it works fine for me

RiNiK
Posts: 24
Joined: Wed Oct 16, 2002 7:49 am
Location: Helsinki, Finland
Contact:

Postby RiNiK » Wed Oct 16, 2002 8:45 pm

thanks. now it's workin' :)

nikolatesla20
Posts: 25
Joined: Sun Oct 13, 2002 7:41 pm

Subsurf

Postby nikolatesla20 » Wed Oct 16, 2002 8:46 pm

Yes, I just noticed that, it must have been a new feature.

There is a second button , a little one, that determines the subsurf amount for the rendering. The big button is the amount for the interactive display.

-nt20

Goofster
Posts: 137
Joined: Mon Oct 14, 2002 12:26 pm

Postby Goofster » Wed Oct 16, 2002 10:03 pm

I promise you you'll grow to love that new feature :)

Manuel
Posts: 75
Joined: Wed Oct 16, 2002 12:48 am
Location: Italy
Contact:

Postby Manuel » Wed Oct 16, 2002 11:32 pm

On my win2000 ithe boolean don't work...
I make two sphere, select both and push W-Key.
I don't see any message...Blender is mute...where is amy error??
:cry:
Please, help me...

nikolatesla20
Posts: 25
Joined: Sun Oct 13, 2002 7:41 pm

booleans

Postby nikolatesla20 » Wed Oct 16, 2002 11:46 pm

I changed LICENSE_KEY_VALID to TRUE and recompiled

Boolean ops work now for me....


Wow about time we had these. Very nice. Now to see if I can turn on NLA.

-nt20

Saluk
Posts: 166
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:52 am

Postby Saluk » Wed Oct 16, 2002 11:51 pm

I think NLA was in the works, so it may not all be there or complete, but good luck seeing what you can do.

Great work so far.

nikolatesla20
Posts: 25
Joined: Sun Oct 13, 2002 7:41 pm

reuploaded

Postby nikolatesla20 » Thu Oct 17, 2002 12:02 am

I reuploaded the binary with my recent changes.

-nt20

nikolatesla20
Posts: 25
Joined: Sun Oct 13, 2002 7:41 pm

NLA

Postby nikolatesla20 » Thu Oct 17, 2002 12:09 am

Saluk:

All the NLA code appears to be done and functional, I just have to enable it yet. Still looking.

-nt20


Return to “News & Chat”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests