Search found 11 matches

by palz
Mon Oct 15, 2012 12:43 am
Forum: Testing Builds
Topic: error when starting blender 2.63a
Replies: 2
Views: 2744

This error has been determined to be a mesa bug.

http://projects.blender.org/tracker/ind ... 9&atid=498
by palz
Thu Sep 20, 2012 5:02 pm
Forum: Testing Builds
Topic: error when starting blender 2.63a
Replies: 2
Views: 2744

error when starting blender 2.63a

hi all! actually not only 2.63 i had blender 2.62 working good until i upgraded to ubuntu 12.04. after that the following error appears for any version including svn blender-bin: swrast/s_span.c:1327: _swrast_write_rgba_span: Assertion `colorType == 0x1401 || colorType == 0x1406' failed. does any1 k...
by palz
Wed Jan 19, 2011 2:46 pm
Forum: Testing Builds
Topic: garbage over UI
Replies: 1
Views: 2172

garbage over UI

Hi all. just built an svn version when moving mouse over some UI elements some garbage appears - here is the screenshot - you can see it in the right top corner. http://www.zimagez.com/zimage/-19012011-163617.php is this blender problem or just my local - drivers maybe? also i cannot read most of to...
by palz
Wed Oct 13, 2010 3:40 pm
Forum: Testing Builds
Topic: Segmentation fault for 2.5 svn
Replies: 17
Views: 9393

Thanks to stiv's hint about GPU_state_init(), the problem was somehow fixed by experimenting with different drivers. Only the latest radeon drivers from http://ppa.launchpad.net/xorg-edgers/ppa/ubuntu made blender work on my radeon7500.
by palz
Tue Sep 07, 2010 4:14 pm
Forum: Testing Builds
Topic: Segmentation fault for 2.5 svn
Replies: 17
Views: 9393

Who knows how to perform a DEBUG build using Scons? Scons is the only way i can successfully build blender.
by palz
Fri Sep 03, 2010 3:38 pm
Forum: Testing Builds
Topic: Segmentation fault for 2.5 svn
Replies: 17
Views: 9393

I've got still no success running the latest SVN.
I can build with no errors but when i run i get the same segmentation fault as described above.
by palz
Tue Jul 06, 2010 10:13 am
Forum: Testing Builds
Topic: Segmentation fault for 2.5 svn
Replies: 17
Views: 9393

yes, glxgears works fine
by palz
Mon Jul 05, 2010 5:00 pm
Forum: Testing Builds
Topic: Segmentation fault for 2.5 svn
Replies: 17
Views: 9393

i still have no success in running even the latest svn version 252 sub 5
the output is just hte same as in my first post
by palz
Mon Apr 05, 2010 1:28 am
Forum: Testing Builds
Topic: Segmentation fault for 2.5 svn
Replies: 17
Views: 9393

the .B25.blend was not there, maybe because i had never successfully run blender on this OS installation. (gdb) run Starting program: /home/cd/Загрузки/blender/install/linux2/blender [Thread debugging using libthread_db enabled] Program received signal SIGSEGV, Segmentation fault. 0x00eb7f8d in ?? (...
by palz
Fri Apr 02, 2010 7:06 pm
Forum: Testing Builds
Topic: Segmentation fault for 2.5 svn
Replies: 17
Views: 9393

today i updated from svn
just the same picture
compiz is off on my system i believe, cause there are no window-effects or smth like that
glxgears work nice
by palz
Sat Mar 20, 2010 12:06 pm
Forum: Testing Builds
Topic: Segmentation fault for 2.5 svn
Replies: 17
Views: 9393

Segmentation fault for 2.5 svn

Hi all i'm experiencing problems running blender 2.5 on linux i get Blender 2.52 (sub 0) Build Build: "2010-03-09" "16:58:31" "linux2" "dynamic" argv[0] = ./blender argv[1] = -d read file Version 251 sub 0 ordered OBCube OBLamp OBCamera Segmentation fault in both precompiled and freshly built-from-s...