Search found 31 matches

by shadowdragon
Tue May 16, 2006 6:46 am
Forum: Documentation & Education
Topic: Welcome to the Summer of Documentation!
Replies: 38
Views: 48093

I'm certainly interested in submitting a proposal for this. The Docs are always something can use more information, and the more people doing it at high quality the better. Is there anything regarding modeling that needs done? Perhaps modeling cloth wihtout the aid of softbodies or the new cloth mod...
by shadowdragon
Sun Oct 23, 2005 5:53 pm
Forum: Testing Builds
Topic: bf-Blender / Windows (2005/10/25) Tweak/Fullscreen/particles
Replies: 12
Views: 12080

Sounds great, but it crashes at start up for me with the error: Warning: could not determine argv[0] path

???
by shadowdragon
Sun Sep 04, 2005 5:25 pm
Forum: Testing Builds
Topic: bf-Blender / Windows (2005/08/28) Bullet + Particle patch
Replies: 27
Views: 16450

When I try and start blender I get an error saying I'm missing gnu_gettext.dll
I've done over and hour of google searching trying to find the file with no such luck. It seems I need this file for almost every new test build that's availible. Is there somewhere I can get it?
by shadowdragon
Wed Dec 08, 2004 5:11 am
Forum: Coding Blender
Topic: what does this message mean?
Replies: 2
Views: 2590

Could you give us a bit more information?
Do you recieve this error on startup?
Is it outputted to the console?
Does it only happen when you perform certain actions?
by shadowdragon
Tue Nov 02, 2004 3:08 am
Forum: Testing Builds
Topic: OS X 10.2.x Bf-Blender cvs 041028 (Teach draw, Outliner ...)
Replies: 17
Views: 11183

Tuhopuu won't run because it's looking for your user directory instead of the currently active user :(
by shadowdragon
Sat Oct 23, 2004 2:03 am
Forum: News & Chat
Topic: Crash on launch (OSX)
Replies: 4
Views: 2976

Yep no problem. I had the same problem while trying to run blender on my sisters ibook.
If you have any other questions, just ask. Though for general modeling/texturing, or anything other then techniqual problems with blender, www.elysiun.com is the best place to post :)
by shadowdragon
Fri Oct 22, 2004 5:09 am
Forum: News & Chat
Topic: Crash on launch (OSX)
Replies: 4
Views: 2976

Try turning the number of colors or screen resolution down a notch. That should do it.
by shadowdragon
Thu Oct 07, 2004 1:55 am
Forum: Interface & Tools
Topic: Several feature requests
Replies: 2
Views: 1883

Oh cool, I was not aware that that tool existed :)
by shadowdragon
Wed Oct 06, 2004 11:34 pm
Forum: Interface & Tools
Topic: Several feature requests
Replies: 2
Views: 1883

Several feature requests

I'm sure most of you have heard of Luxology's new 3D program, Modo. If not, then go here www.luxology.net/modo I just finished watching the tutorial on making a soccer ball, http://www.luxology.com/modo/tutorials.aspx I've gotta say, Luxology has their act together. Some of the features shown in the...
by shadowdragon
Mon Sep 20, 2004 9:04 pm
Forum: Interface & Tools
Topic: Editing: Allow Face and Edge selection and edit modes
Replies: 30
Views: 11253

I totaly agree with MonkeyBoi, not being able to select just certain faces, yet still leaving the ones in-between unselected. Is a major pain in the ass.
by shadowdragon
Mon Sep 20, 2004 8:46 pm
Forum: Interface & Tools
Topic: Several feature request
Replies: 0
Views: 1495

Several feature request

While I've been working on a very high poly model the last couple of days, that also has some very complex procedurals. I've come up with several features that would make unwrapping high poly models much easier, and make procedural textures much more powerful. Uv seam tools #1, Select along seams: a...
by shadowdragon
Sun Sep 19, 2004 11:56 pm
Forum: News & Chat
Topic: ppModeler
Replies: 1
Views: 2795

Never heard about this yet. But it sure looks cool.
by shadowdragon
Mon Aug 30, 2004 8:44 pm
Forum: Interactive 3d
Topic: Sound bug
Replies: 1
Views: 1869

Sound bug

When ever I add sound to my game. It causes blender to crash every other time you start the game.
The only error I get from the console is, "Bus Error".
I'm running osx 10.3 and blender 2.34
by shadowdragon
Wed Aug 18, 2004 12:01 am
Forum: News & Chat
Topic: Alpha bug
Replies: 2
Views: 2591

ooooooo didn't relize that if you have ray on, that you have to do that :oops: My bad.
by shadowdragon
Tue Aug 17, 2004 11:43 pm
Forum: News & Chat
Topic: Alpha bug
Replies: 2
Views: 2591

Alpha bug

If you set the alpha of a material to anything below 1. Everything behind it dosn't show up in the render. I've tested this with the same model, in both 2.33 and 2.34. And I've double checked all my settings, and there's nothing wrong with them.

Any clues?