Search found 69 matches

by hannibar
Mon Oct 10, 2005 1:59 pm
Forum: Coding Blender
Topic: Compiling with MSVC6
Replies: 6
Views: 5357

I tried compiling after n_l's recent commit that would solve the msvc6 compilation problems. It still doesn't work though. And I don't understand the code well enough to fix it myself. These are the errors : F:\Blender Source\blender\intern\elbeem\intern\lbmfsgrsolver.h(2717) : error C2121: '#' : in...
by hannibar
Fri Sep 30, 2005 1:49 am
Forum: Coding Blender
Topic: Compiling with MSVC6
Replies: 6
Views: 5357

I hope I don't sound stupid, but how do you 'make clean' ? Is this a cvs feature? Or a MSVC6 feature? Or a make feature ? (which I don't use)
by hannibar
Thu Sep 29, 2005 5:09 pm
Forum: Coding Blender
Topic: Compiling with MSVC6
Replies: 6
Views: 5357

Compiling with MSVC6

When trying to compile I get the following errors when linking. I just did a checkout, and also compiled intern. --------------------Configuration: blender - Win32 Release-------------------- Linking... Creating library ..\..\bin\blender.lib and object ..\..\bin\blender.exp LINK : warning LNK4049: l...
by hannibar
Sun Sep 04, 2005 1:24 am
Forum: Testing Builds
Topic: Soc project: PyTex -- win (2005/09/04) New Build
Replies: 18
Views: 22350

The update works much better now. Less crashes, no more debug prints :)

And I found out that the colour works when I also use setPytexAlpha(1) (or another number).

Anyway, great stuff !
by hannibar
Sat Sep 03, 2005 11:50 am
Forum: Testing Builds
Topic: Soc project: PyTex -- win (2005/09/04) New Build
Replies: 18
Views: 22350

That was a typo indeed (in the script it was written correctly). Previewing doesn't work indeed, but when I try to render, it doesn't work either. It always uses the material colour instead of the Pytex colour.
by hannibar
Fri Sep 02, 2005 10:43 pm
Forum: Testing Builds
Topic: Soc project: PyTex -- win (2005/09/04) New Build
Replies: 18
Views: 22350

Is it possible that the colour doesn't work ? I copied your first example (coloured clouds) from your wiki page. Nor and intensity seem to work, but the others don't. When I try this in the script :

tex.setPytexCoulour(0.6, 0.3, 0.2)

nothing changes.
by hannibar
Thu Jun 30, 2005 9:54 pm
Forum: Coding Blender
Topic: Creating faces.
Replies: 10
Views: 7187

I have another question. In a part of my code I replace two faces with one face. I want the normal of the new face to point to the same side as the normal of the original faces. The situation in the code is like this : I have deleted the two original faces already. I have access to the 4 vertices th...
by hannibar
Sat Jun 25, 2005 3:20 pm
Forum: Coding Blender
Topic: Creating faces.
Replies: 10
Views: 7187

Thanks for making that tutorial. I couldn't use it though. I solved the problem by making a small LinkNode struct.
by hannibar
Fri Jun 24, 2005 5:26 pm
Forum: Coding Blender
Topic: Creating faces.
Replies: 10
Views: 7187

You could use a GHash to store them, just store the EditEdge pointers as the keys and NULL as the value, then you can iterate over the GHash and get your edges. I wrote a tutorial on using GHash here http://wiki.blender.org/bin/view.pl/Blenderdev/GHashTutorial I read your tutorial, but I don't know...
by hannibar
Thu Jun 23, 2005 9:24 pm
Forum: Coding Blender
Topic: Creating faces.
Replies: 10
Views: 7187

Thanks. I have an other question. It's pretty basic, but I couldn't find a decent example anywhere. I would like to make a linked list with a few specific edges in it. I tried something like this, but that code doesn't work because it messes with the original list too (it changes the next's and prev...
by hannibar
Thu Jun 23, 2005 9:53 am
Forum: Coding Blender
Topic: Creating faces.
Replies: 10
Views: 7187

Thanks
by hannibar
Wed Jun 22, 2005 11:46 pm
Forum: Coding Blender
Topic: Creating faces.
Replies: 10
Views: 7187

Creating faces.

When creating faces when I have two edges, I sometimes get wrong results using addfacelist(...). I get this then : |\ /| | \ / | | / \ | |/ \| --------- instead of this : --------- | | | | | | | | --------- Is there a way to know in what order I should add the vertices in that function ?
by hannibar
Sun Jan 02, 2005 6:05 pm
Forum: Interface & Tools
Topic: dissapearing models
Replies: 2
Views: 1865

It's probably because your scene is scaled to large.
Try scaling it down, or go to the view properties and set the 'Clip End' value higher.
by hannibar
Tue Dec 07, 2004 7:24 pm
Forum: News & Chat
Topic: Muse RenderMan compliant with Blender
Replies: 96
Views: 35893

What I would like to see in Muse: * a good bridge to render form blender - being able to export your whole scene by the press of one key - shaders and light giving similar results in Muse - being able to assign shaders to blender objects (like sss, or other things that blender doesn't support) * fas...
by hannibar
Mon Aug 30, 2004 11:48 pm
Forum: Foundation and Websites
Topic: mailing list archives
Replies: 3
Views: 5849

Thanks, that does the trick.
I was still trying at http://www.blender.org/mailman/listinfo