Search found 6 matches

by butelo
Mon May 22, 2006 9:08 pm
Forum: Testing Builds
Topic: Bf-Blender 2.5 /Windows : build updated when needed.
Replies: 242
Views: 227061

well in ALL last compilations I don't see ok tools panels, this happens in two pc's with Nvidia Graphic Cards and Windos XP look at the picture: This is how panels look to me in last compilations http://www.muaki.com/blends/paneles.jpg and this is how should be: http://www.muaki.com/blends/panelok.j...
by butelo
Thu Mar 23, 2006 3:36 pm
Forum: Testing Builds
Topic: bf-blender / Win32 (06/03/21) Tweak/Fullscreen/Patch
Replies: 15
Views: 15555

yep that's right photoshop images doesn't work
by butelo
Mon Mar 20, 2006 7:32 pm
Forum: Python
Topic: sharp construct importer, importing vertex color info
Replies: 1
Views: 3012

hi, its me again :twisted:

I've made some advances but I cannot set a sequence of vertex colors in Mesh Module

Can anybody tellme how I set a sequence of vertex colors, in Mesh Module?

In blender's API there's no any example, neither in google

tx
by butelo
Wed Mar 15, 2006 11:45 am
Forum: Python
Topic: sharp construct importer, importing vertex color info
Replies: 1
Views: 3012

sharp construct importer, importing vertex color info

hi all I'm trying to write a script for importing sharpconstruct meshes. A sharpconstruct mesh is an obj with vertex color info: here you have an example: # Exported from SharpConstruct 0.11 - http://sharp3d.sourceforge.net/ v 1 -0 -1 v -1 -0 -1 v -1 0 1 v 0.013841 1.24523 -0.127313 f 1 3 2 f 1 4 3 ...
by butelo
Mon Feb 13, 2006 7:57 pm
Forum: Testing Builds
Topic: bf-Blender / Linux (2005/08/02) FFMPEG support
Replies: 25
Views: 21714

I used libgstdtsdec.so from gstreamer package in my Ubuntu 5.10 Breezy Badger located in /usr/lib/gstreamer-0.8/ for libdts

it worked

congratulations for all blender work!!!
by butelo
Wed Oct 27, 2004 12:34 pm
Forum: Coding Blender
Topic: compiling problems with windows me and cygwin
Replies: 18
Views: 7777

I´ve got exactly the same problems since yesterday, I compile CVS almost every day with cygwin perfectly, without any changes suddenly didn´t work, any suggestions or ideas? The compilation log is the same as above...