Page 16 of 18

Posted: Fri Jul 09, 2010 2:43 am
by whodat4lyfe
Operating system: Windows 7 Professional
Processor: Intel Core 2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz
Graphics card: ATI Radeon x1300


Blender run extremely slow when compared to xp and vista. guess I have to wait when Blender is better capable with windows 7

Posted: Tue Jul 13, 2010 11:06 am
by Wilf_911
Operating system: Windows 7 Premium
Processor: AMD Athlon II X4 630 2.80GHz
Graphics card: Nvidia 9200 256Mb ( Intergrated ) :cry: :oops:

Blender is working perfectly well.

Compatible Requirement

Posted: Sat Jul 17, 2010 7:35 am
by cltwhite
Operating system: Windows XP, SP2
Graphics card: Nvidia GeForce 8400 GS
Driver/OpenGL version: v41.09 NVidia driver
Functionality: Blender works perfectly in all versions tested
Reply with quote

compatability

Posted: Sun Jul 18, 2010 7:34 pm
by sipsipwip
OS: Windows vista
V card: Gforce-9600m GS
Works great! newest version

Posted: Mon Jul 19, 2010 2:15 pm
by chejenna
OS: XP Pro Sp3 tweaked to the T
CPU: AMD Athlon 64 3200+ @2.2ghz
GPU: Sapphire Radeon x1950pro 512mb OC'd
Ram: 1 Gig(need more!)

No isses yet, ill report anything if i come across it

Posted: Mon Jul 19, 2010 2:21 pm
by dotie.ied
* Operating system (and version): OpenSuSE 11
* Graphics card: ASUS (7200 GS NVIDIA chipset)
* Driver/OpenGL version: 173.14.12
* Functionality or problems (please note the Blender version if functionality differs between versions): Freezing when rendering.
* Any additional notes: None

Posted: Sun Jul 25, 2010 6:55 pm
by erickaplan
Operating system: Windows XP, SP1
Graphics card ATI, Radeon Mobility 9000 (64 MB)
Driver/OpenGL version: ATI Technologies Inc. 6.14.1.6292
Functionality: Blender 2.27 - no pb so far

Re: Graphics card compatibility - post your specs here!

Posted: Sat Aug 14, 2010 4:00 pm
by mutnaf
Operating system: Windows XP
Graphics card: 3dlabs Wildcat VP 760
Driver/OpenGL version: latest from ATI; earlier release drivers work
Functionality: Blender runs well, some graphics glitches in shade mode,works perfectly

Posted: Mon Oct 18, 2010 5:47 am
by Grafos
Operating system: Windows 7 64-bit
Graphics card: Ati HD5870
Driver/OpenGL version: Catalyst 10.9
Functionality: Works perfectly

Posted: Tue Feb 22, 2011 10:35 pm
by diannesullivan
new graphics card purchased today will update specs later.

Posted: Thu May 05, 2011 11:02 am
by phols45
* WindowsXP
* ATI Radeon 9700 Pro
* Latest ATI Catalyst Drivers
* All versions of blender work great
Reply with quote

Posted: Tue May 31, 2011 11:41 am
by RiViT
OS: Windows 7 x64
CPU: dual Xeon 3.2 gHz (Dell Precision 670)
RAM: 4 gb
Video: GTX-560 Ti DS

Note: I upgraded from a GT-220 to my current video card and until I uninstalled and reinstalled (from the disc) the drivers, Blender was erratic. Whether this was because of such a radical change in cards or because the cards were not manufactured by the same company, I don't know.

Works fine now, though.

Re: Graphics card compatibility - post your specs here!

Posted: Tue Jun 28, 2011 10:32 pm
by Wet Sponge
System: Windows Vista 32bit, SP2
Graphics Card: ATI Radeon HD 2600XT
Driver Version: OpenCL
Processor: Intel Core2 Quad Q6600 2.40GHz
Memory (RAM): 4GB
Blender Functionality: Works very well, nearly all versions tested - including 2.5x alphas and betas.

Side Note: First release of Cycles (2.57) gives very quick rendering on my machine. It seems around two or three times faster than LuxRender, at this point!

Newbie

Posted: Sat Jul 23, 2011 4:29 pm
by poks
Hi there guys!

Operating system: Windows 7 Professional
Processor: Intel Core 5

Posted: Tue Jul 26, 2011 2:15 am
by ee7blender
Laptop Dell Inspiron 1420
O.S. Debian Squeeze (stable) x64
Blender 2.58 for 64bits system

Works absolutely perfect. I've never had any bug :)