Cycles Render Issue

Blender's renderer and external renderer export

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
Termin8
Posts: 0
Joined: Sat Feb 19, 2011 1:00 pm
Location: Russia

Cycles Render Issue

Post by Termin8 »

Hi all,

Sometimes i try to render a part of my model with Cycles in the viewport and get something like this:

Image

The topology is simple:

Image

I have to reload Blender to fix it.

Is it ok?

Thank you!

muCkk
Posts: 0
Joined: Fri Sep 14, 2012 2:17 am

Post by muCkk »

Hey,

I think I have a similar issue. If I am using Cycles to render my image it gets worse and worse if I use more samples. It doesn't matter if I use the CPU or the GPU. The only lightsource is ambient occlusion.

1 sample:
Image

50 samples:
Image

Termin8
Posts: 0
Joined: Sat Feb 19, 2011 1:00 pm
Location: Russia

Post by Termin8 »

That's weird, but i get another issue.

The same scene. The watches base has twomaterials assigned to it. The model is UV Unwrapped, the texture applied to the front digits panel.

The checker texture renders just fine:

Image

If i replace the checker texture with the image everything seems fine in the Textured/Material vewport mode:

Image

However, if i choose Rendered viewport mode it renders something like this:

Image

Please help!

Termin8
Posts: 0
Joined: Sat Feb 19, 2011 1:00 pm
Location: Russia

Post by Termin8 »

Ooops! Sorry for the image size, can't find how to fix it

Termin8
Posts: 0
Joined: Sat Feb 19, 2011 1:00 pm
Location: Russia

Post by Termin8 »

The issue has been resolved by upgrading to the 2.64 latest test build.

Thanks!

Post Reply