how to Unsubdivide

Blender's renderer and external renderer export

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
BlindSide78
Posts: 0
Joined: Sat Dec 15, 2012 11:15 pm

how to Unsubdivide

Post by BlindSide78 » Sat Dec 15, 2012 11:51 pm

recently i completed my blender model and then i started messing around in blneder and i subdivided to much and saved it and now im stuck with the subdivisions on my model and i did it from the thing that says "mesh tools" on the right side not the modification tab. please help D:

heres my file:http://www.mediafire.com/?v2epmnd7n15chx4

Chavar
Posts: 0
Joined: Thu Dec 27, 2012 11:50 pm
Location: Jamaica

Re: how to Unsubdivide

Post by Chavar » Sat Dec 29, 2012 4:09 pm

Sure, go Mesh>edges>unsubdivide.

Cheers

Post Reply