Black screen when rendering

Blender's renderer and external renderer export

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
inthemanual
Posts: 0
Joined: Wed Jul 10, 2013 3:46 am

Black screen when rendering

Post by inthemanual » Wed Jul 10, 2013 3:54 am

I have lights and a camera set up, but I can't get anything but a black screen when I try to render.

Here's a mediafire link to the blend. If mediafire isnt trusted here or I should upload it in some other way, please share that with me.

http://www.mediafire.com/?ctu35ai167esodl

famouswolf
Posts: 0
Joined: Thu Jul 11, 2013 1:59 pm
Location: Cape Town

Post by famouswolf » Mon Jul 15, 2013 10:40 am

When I open up the scene, its set to Blender Render for some
reason, but there are cycles BSDF's in the node editor.

I switched to cycles and it renders fine (besides missing textures).
Which renderer was used to set this up?
If its meant for cycles, then just change back to cycles in the
menu on top. Hope that's the issue.

Rolf

Post Reply