incomplete rendering (newbie)

Blender's renderer and external renderer export

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
Leafw
Posts: 0
Joined: Sun Apr 18, 2004 10:53 pm

incomplete rendering (newbie)

Post by Leafw » Sun Apr 18, 2004 10:56 pm

Why sometimes the scene is rendered with an horizon limit, i.e. the rendering is incomplete? How can one specify (can't see where) the depth of the render?

Sorry if this is silly, but can't get over with. And thanks!

Monkeyboi
Posts: 251
Joined: Tue Nov 26, 2002 1:24 pm
Location: Copenhagen, Denmark
Contact:

Post by Monkeyboi » Mon Apr 19, 2004 12:05 am

In the future, please post user related questions here: www.elysiun.com

With the camera selected go to the Editing buttons in the buttons window (F9) and increase the camera limits.

Post Reply