Bumpmap bug in 3.36 + yafray.

Blender's renderer and external renderer export

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
Clawz
Posts: 17
Joined: Tue Dec 03, 2002 7:09 pm

Bumpmap bug in 3.36 + yafray.

Post by Clawz »

It seems yafray dosen't do bumpmapping (NOR) when I render from 3.36 but it works fine when i render from 3.35a - could some let the devel. team know since i don't wanna create a new login just to post that.

Is it just me or can anyone confirm this :?:

lucky3
Posts: 12
Joined: Thu Oct 17, 2002 6:08 pm

Post by lucky3 »

Hum, if you're talking about 2.36 (3.36 is still not released ;-)), i havent got any troubles with the bump mapping rendered in yafray.

Mel_Q
Posts: 41
Joined: Wed Oct 16, 2002 12:00 am

Post by Mel_Q »

lucky3 wrote:Hum, if you're talking about 2.36 (3.36 is still not released ;-)), i havent got any troubles with the bump mapping rendered in yafray.
There are, possibly, some normal mapping issues, but these may be solved with the latest cvs of Yafray (which I can't get or compile :cry: ). Right now it's (0.0.7) rendering normal maps the same as bump maps. Bump mapping is working ok on mine. *edit...:Confirmed via eeshlo on yafray.org's forums.
Last edited by Mel_Q on Sun Jan 23, 2005 12:50 am, edited 1 time in total.

Clawz
Posts: 17
Joined: Tue Dec 03, 2002 7:09 pm

Post by Clawz »

heh yeah 2.36 - tpye error :o

weird, I think its kinda random when i can get decent bumpmapping but that might be an error 40 on my behalf - i'll see if CVS clears it up.

Post Reply