blender from command line

Blender's renderer and external renderer export

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
sdm900
Posts: 0
Joined: Tue Aug 09, 2005 10:07 am

blender from command line

Post by sdm900 »

Hi

I've happily built blender for an SGI 3700 Bx2 system (Itanium2) using the Intel V9 compilers and rendered some scenes (blender -b test.blend -f 1).

A few things I would like help with. How can I make the command line tool write the output .jpg to a specific file? Currently it dumps the file in /tmp which is causing some problems.

Another problem is that blender seems to ignore $TMPDIR and uses /tmp regardless of what I set TMPDIR to.

Thanks
Stu.

tcp
Posts: 0
Joined: Mon Nov 28, 2005 8:34 pm

Post by tcp »

The output directory where the results of rendering are placed, is specified in the .blend file, doesn't it?

jesterKing
Site Admin
Posts: 207
Joined: Fri Oct 18, 2002 12:48 pm
Location: Finland

Post by jesterKing »

The same goes for /tmp. It is a value you have to set while creating your .blend. Check the output panel (F10).

/Nathan

Post Reply