How to obtain only the render?

Blender's renderer and external renderer export

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
tcp
Posts: 0
Joined: Mon Nov 28, 2005 8:34 pm

How to obtain only the render?

Post by tcp » Mon Dec 05, 2005 1:58 pm

Hello, people.

I'm working with Rendering by prompt (i.e. ./blender -b file.blend -s 1 -e 10 -a), and I'm would to know how to obtain only the Render in a binary file. (i.e. Without GUI modules).

That's possible? Someone know how to do that?

Thanks.

MrMunkily
Posts: 53
Joined: Mon Oct 14, 2002 5:24 am

Post by MrMunkily » Mon Dec 05, 2005 6:50 pm

I don't think that's possible.

Why do you want to do it?

SirDude
Posts: 233
Joined: Sun Oct 13, 2002 7:37 pm
Location: University of Minnesota (USA)
Contact:

Post by SirDude » Mon Dec 05, 2005 8:14 pm

The code is not currently broken down so that you could do this
sort of thing. It would be nice yes, but a lot of work.

tcp
Posts: 0
Joined: Mon Nov 28, 2005 8:34 pm

Post by tcp » Tue Dec 06, 2005 2:18 pm

Why do you want to do it?
I think if i have only the render (static), some requeriments (i.e. libSDL) wouldn't be necessary.

jesterKing
Site Admin
Posts: 207
Joined: Fri Oct 18, 2002 12:48 pm
Location: Finland

Post by jesterKing » Wed Dec 14, 2005 1:35 pm

libSDL is these days required also for the renderer, since it supports threads now (using sdl threads). Very nice for rendering on SMP-boxes.

/Nathan

konrad_ha
Posts: 0
Joined: Wed Jul 21, 2004 12:15 am
Location: Munich | Germany | Europe
Contact:

Post by konrad_ha » Wed Dec 21, 2005 1:20 pm

I guess batch-rendering is something we will see one day. It makes sense from a productivity-standpoint, but I wouldn't expect it too soon.

But as far as I remember you could do it with instinctive-blender (readme).

djfuego
Posts: 16
Joined: Wed Oct 16, 2002 11:30 am
Contact:

Try my batch file renderer

Post by djfuego » Sun Dec 25, 2005 12:00 am

I made a blender batch file renderer some years ago. basically you set the file up within blender and the app will render out the files for you. I should make a more feature rich version of it because I find it usefull.

Blender File renderer
http://www.ramraidersoftware.com

djfuego
Posts: 16
Joined: Wed Oct 16, 2002 11:30 am
Contact:

Try my batch file renderer

Post by djfuego » Sun Dec 25, 2005 12:00 am

I made a blender batch file renderer some years ago. basically you set the file up within blender and the app will render out the files for you. I should make a more feature rich version of it because I find it usefull.

Blender File renderer
http://www.ramraidersoftware.com

Post Reply