Page 1 of 1

How to record game softbodies into IPO?

Posted: Tue May 12, 2009 3:08 pm
by TimeEliminator
Everytime i try to record game softbodies into IPO blender records it. But when i play it in the timeline, It doesn't work anymore. Only by some frames the softbody moves and it doesn't react as a softbody.

Can someone please help?

Posted: Wed May 27, 2009 11:29 pm
by bmud
I can imagine why this is frustrating. The internal softbody and cloth simulators aren't integrated in to the game engine and vice versa. There's nothing much you can do but wait for the all-anticipated physics unification.

Posted: Sun May 31, 2009 11:28 pm
by TimeEliminator
Ok thanx. :cry: