compress runtime

Game Engine, Players & Web Plug-in, Virtual Reality, support for other engines

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
bleen
Posts: 0
Joined: Fri May 09, 2003 1:58 am

compress runtime

Post by bleen »

hello folks!

any month ago i asked the same question, but i imagine why i can´t do this...so what about? i created a blender-runtime (on windows xp) and after that, i compressed it with UPX. when i tried to start it, the console-window pops-up and shut down immediately. i had compress other executables (not blender runtimes), and it worked fine. but what´s going on with the runtimes of blender? did i compress the runtime with a wrong command, or what´s going on?
is there anybody who could help??

joeri
Posts: 96
Joined: Fri Jan 10, 2003 6:41 pm
Contact:

Post by joeri »

The blender game is the game-engine and the file glued to that.
Maybe your UPX figures out that where the program (GE) ends and regards the rest as garbage (being actualy your game).

Can you uncompress the UPX-ed file and see if it's got the same bytesize?

bleen
Posts: 0
Joined: Fri May 09, 2003 1:58 am

Post by bleen »

hello joeri!

i don´t know what upx does maybe it didn´t regard the game...
after decompress, the bytesize is the same and it works (the game) as before!

Post Reply