Page 1 of 1

which camera is mandatory for sound in multiview

Posted: Thu Jan 26, 2006 4:03 am
by jm
hello

i have one stupid question.
which camera is mandatory for sound in multiview? because sound, once is spatial schould be calculating in respect to an camera.
let say that the first camera in list of object is the one, so how can I change it to another cam?

thx a lot jm

Posted: Thu Jan 26, 2006 11:35 am
by Doc_Holiday
There is always only one active Cam. The one which you get on hitting NumPad-0. This can be changed (InGame) with the Scene-SetCamera Actuator. The Sound should now bound there.

I did not tried, but sounds logical, not? :D
Doc

Posted: Fri Jan 27, 2006 7:15 pm
by jm
yes it sounds.
I'll try it.

thx jm