Page 1 of 1

my 3d web gallery

Posted: Tue Feb 04, 2003 5:17 pm
by endi
This is my 3d web gallery with Blender web plugin:

http://endi.euromarknet.hu/gallery/

I want to make that, when I click on a picture, a new window opens with hight resolution of the picture. How can I make this? Can Blender web-plugin do this?

Posted: Wed Feb 05, 2003 11:26 am
by datura
hi !

you can use a message actuator to open another url.
here is the documentation :
http://download.blender.org/documentati ... ml#AEN1814

this opens the page in the same window.
you can use instead of the url a javascript-function, which opens the url
in another frame or window.

i hope this works for you.

Posted: Wed Feb 05, 2003 12:18 pm
by endi
I think, this will not work, but I try it.

Posted: Wed Feb 05, 2003 1:36 pm
by endi
Not works. :-(

The new url always open in actual window. I think we need write the code into the blend file. But what is the code?

Posted: Fri Feb 07, 2003 1:07 pm
by endi
Hey, somebody can help? Please!

Posted: Fri Feb 07, 2003 7:01 pm
by scoab
Hey endi,

Try this:
make a new string property with this value:

Code: Select all

javascript: var w=window.open('yourfile.html','','width=320 height=200'); w.focus();
and set the Message to
To: host_application
Subject: load_url
change the message type to 'Propname' and put the property name you just created in that.

here's an example:

shipthing

hit the letter 'M' to load the popup window

As far as clicking in the blender window to get the right image to load, I haven't figured that out yet :-)

Jim

Posted: Mon Feb 10, 2003 1:54 pm
by endi
THANKS THANKS THANKS THANKS!!!
THAAAAAAAAAAAAAAANKS!!!


:o)

Posted: Mon Sep 22, 2003 2:06 pm
by levon
sorry to open up a very dead post but, i tried you code and i get an error from ie6 saying invalid argument, and you example is down. if you could put it back up i would be very happy :D thanks

also i have gotten blender to load new scenes when you click on an image, which could be easily changed to pop open a new window, if i could get it working.