Tuhopuu-2 / Linux (2004/05/23) with LSCM

User-contributed CVS development builds. Please test and give feedback!

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
scourage
Posts: 0
Joined: Wed Jan 07, 2004 12:54 pm

Tuhopuu-2 / Linux (2004/05/23) with LSCM

Post by scourage » Sun May 23, 2004 6:08 am

Compiled it on my Linux machine and it works great. Can't wait for this to get to the next release of blender.

Cheers,

Bob

Dynamic
Static
Halfway down the trail to hell....

jesterKing
Site Admin
Posts: 207
Joined: Fri Oct 18, 2002 12:48 pm
Location: Finland

Post by jesterKing » Sun May 23, 2004 9:46 am

Cool! But you could best start these topics in the Testing Builds forum.

/jesterKing

matt_e
Posts: 410
Joined: Mon Oct 14, 2002 4:32 am
Location: Sydney, Australia
Contact:

Post by matt_e » Sun May 23, 2004 2:11 pm

Moved this thread to the Testing Builds forum

Please remember to use the correct format for the thread title, too. Thanks.

JoOngle
Posts: 0
Joined: Sat Jan 24, 2004 4:12 pm
Contact:

Post by JoOngle » Sun May 23, 2004 3:45 pm

Heh,,everything seems to be rendered "slightly greenish"
even though the RGB settings are fully neutral.

Could this be due to the fact that I just put your
.exe file inside my standard Blender directory? Or
isn't the config files 100 % compatible for screen
setups etc.?

It's a lot faster than the BF blender 2.33a for Linux
I use, on a ambient occlusion test with OSA that took
40 seconds before to render...now took only 28 seconds.

Thats a RAVING blazing mad speed increase! Nice.

But I don't get why things are "Greenish".
Any clue?

Monkeyboi
Posts: 251
Joined: Tue Nov 26, 2002 1:24 pm
Location: Copenhagen, Denmark
Contact:

Post by Monkeyboi » Sun May 23, 2004 4:42 pm

Everything gets greenish on windows too!

Odd..

Green..

JoOngle
Posts: 0
Joined: Sat Jan 24, 2004 4:12 pm
Contact:

Post by JoOngle » Sun May 23, 2004 6:24 pm

Phew! Thanks for that raport Monkeyboi, I was starting to
worry about my setup in Linux.

/JoOngle
"Giving coder's those Bambi-eyes hoping for a bugfix"

shul
Posts: 1
Joined: Thu Apr 01, 2004 4:12 pm

Post by shul » Tue May 25, 2004 8:41 pm

Code: Select all

bash-2.05b$ ./blender
guessing './blender' == '/home/user/dev/tuhopuu/./blender'
Illegal instruction
bash-2.05b$
:?: :(

(both dynamic and static acted the same, blender 2.3.3 compile works on this machine)

I've also tried downloading the cvs, but it says there is no module named "blender"... help ?

TorQ
Posts: 29
Joined: Wed Jan 29, 2003 2:03 am

Post by TorQ » Sun Jun 06, 2004 9:37 pm

Please forgive my ignorance but where do I put this executable in order to get it to run? Thanks for your help.


TorQ

lightning
Posts: 0
Joined: Sat May 17, 2003 9:06 pm

Post by lightning » Mon Jun 07, 2004 7:48 pm

I have green too.....

Annoying, because very soon I am going to have to use Leons particle work, and I don't want it to be ruined by GREEN!!!

Does anyone know of a work around?
The dawn of a new error...

mox
Posts: 0
Joined: Wed Oct 16, 2002 4:01 pm

Post by mox » Tue Jun 08, 2004 9:45 am

I have mdk 10 community, ati radeon 9200, PIV 2.4

./Tuhopuu-2: /usr/X11R6/lib/tls/libGL.so.1: no version information available (required by ./Tuhopuu-2)
guessing './Tuhopuu-2' == '/home/mox/bin/blender-2.33a-linux-glibc2.2.5-i386/./Tuhopuu-2'
Illegal instruction

what's the manner to see information about libGl?

byz

leon
Posts: 0
Joined: Mon Oct 20, 2003 7:14 am

Post by leon » Tue Jun 08, 2004 12:30 pm

lightning: I have a fairly recent windows build of bf-blender, with most of the particle stuff in it, if it helps:

http://reblended.com/www/leon/bf-blender.zip

Or do you need a linux version? If so, let me know, and I'll post a patch against latest bf-blender cvs.

Cheers

Leon

mox
Posts: 0
Joined: Wed Oct 16, 2002 4:01 pm

Post by mox » Wed Jun 16, 2004 9:00 am

I use Linux for all the test bulild (and the current) :D
If you can...
thx very much

UglyMike
Posts: 13
Joined: Wed Oct 16, 2002 9:34 am

Post by UglyMike » Mon Jun 28, 2004 2:01 pm

Probably totally out of line here, but.....

I just read on the Aqsis site that the Aqsis integration has been commited to the Tuhopuu2 CVS....

For me, this show a lot of promise (Yafray-like integration but with a Renderman compliant renderer....)

Any coders want to have a look at it and...euh.... provide a build or so? (Lack of time and surplus of stupidity prevents me from doing this myself....) :oops:

I'll be quit now.

Post Reply