bf-blender / Windows (2004/10/18)

User-contributed CVS development builds. Please test and give feedback!

Moderators: jesterKing, stiv

ch
Posts: 0
Joined: Sun Sep 19, 2004 9:42 am

Post by ch »

:shock:
the build is from the 18th!!
no newer build?!
http://www.web-play-3d.de
German site with Blender Tutorials

gabio
Posts: 0
Joined: Thu Jan 15, 2004 6:41 am
Location: Canada - Québec - Sherbrooke
Contact:

Post by gabio »

ch wrote::shock:
the build is from the 18th!!
no newer build?!
The conf was a day out for everyone...
gonna do one when i'm back home.

kerosene
Posts: 4
Joined: Wed Oct 16, 2002 8:46 pm
Location: Freiburg (germany)
Contact:

Post by kerosene »

hey fellow blenderheads.

awesome work again! :D


but i still get this weird bug:

when i have set "emitt" on in a used material, blender refuses to render. instead after pressing f12 the black render window pops up and the tiny-black-box-frame-count-mouse-pointer(tm) starts counting up the frames and nothing happens..

does anyone else have this problem or is it already well known? (i've already posted about it in a previous testing-build-topic)


georgeblunt (aka kerosene)

@ner
Posts: 7
Joined: Thu Feb 12, 2004 7:47 pm

Post by @ner »

kerosene wrote:hey fellow blenderheads.

awesome work again! :D


but i still get this weird bug:

when i have set "emitt" on in a used material, blender refuses to render. instead after pressing f12 the black render window pops up and the tiny-black-box-frame-count-mouse-pointer(tm) starts counting up the frames and nothing happens..

does anyone else have this problem or is it already well known? (i've already posted about it in a previous testing-build-topic)


georgeblunt (aka kerosene)
it's not counting frames it's counting radiosity rounds. you should let it finish and the pic will be rendered.

kerosene
Posts: 4
Joined: Wed Oct 16, 2002 8:46 pm
Location: Freiburg (germany)
Contact:

Post by kerosene »

:shock: ahh.. *DOH!* :roll:

thanks alot @ner... :D

Post Reply