Page 2 of 4

Posted: Sun Sep 25, 2005 5:45 pm
by tv
*REMOVE DOUBLES* produces wird results here:

deletes FACES where they should stay, esp. after operations like extrusion etc., EVEN IF it didn't remove any duplicated vertices. The other, msvc cvs build from 25.09, posted in another thread doesn't do that.

can you please look into it and - hopefully - provide a new *tweak* build?

Posted: Sun Sep 25, 2005 7:45 pm
by Bellorum
Don't have time to make a new build right now. Will probably wait til next weekend, when the 2.4 alpha is scheduled, so there will be some new stuff also. Glad you like my builds. :)

Posted: Sun Sep 25, 2005 7:52 pm
by ZanQdo
I hope the coders make tweak mode user selectable soon because sure it is handy some times but not all the time :?

Posted: Sun Sep 25, 2005 8:19 pm
by Bellorum
ZanQdo wrote:I hope the coders make tweak mode user selectable soon because sure it is handy some times but not all the time :?
You can still grab and move the old way.

Posted: Mon Sep 26, 2005 12:40 am
by ZanQdo
Not enought fast for me 8)

See you and thanks for your builds :)

Posted: Tue Sep 27, 2005 6:12 am
by ZanQdo
Hi, Bellorum. Can you please patch your next build with this?

http://www.ericmforsythe.com/Blender/De ... Shade.html

That`s so usefull. Wireframe is unusable to me, this patch makes the diference!

See ya!

Posted: Tue Sep 27, 2005 5:47 pm
by Bellorum
ZanQdo wrote:Hi, Bellorum. Can you please patch your next build with this?

http://www.ericmforsythe.com/Blender/De ... Shade.html

That`s so usefull. Wireframe is unusable to me, this patch makes the diference!

See ya!
I would, if someone told me how :? I would like to patch with the new particle stuff as well. Maybe I'll ask at #Blendercoders.

Posted: Fri Sep 30, 2005 5:39 pm
by Falgor
Thanks :P

Posted: Fri Sep 30, 2005 9:29 pm
by Bellorum
New build posted. :) Tried to apply the wireframe patch, but it didn't patch like it should, and then wouldn't build for me - sorry.

Posted: Fri Sep 30, 2005 11:41 pm
by tv
crashy : when applying booleans (not modifier) via *w*, blender crashes.

Posted: Fri Sep 30, 2005 11:49 pm
by ZanQdo
HI, its ok, I have never aplied a patch sucesfully my self :P

thanks!

Posted: Sun Oct 02, 2005 12:42 am
by Falgor
Bellorum, I dont see the guides or the new particle settings (the texture/face thing) :cry: .

Posted: Sun Oct 02, 2005 6:40 pm
by Bellorum
Falgor wrote:Bellorum, I dont see the guides or the new particle settings (the texture/face thing) :cry: .
Sorry, there's no particle patch. I will try to add it the next time.

Posted: Mon Oct 03, 2005 1:14 pm
by Falgor
Thanks! :o

Posted: Wed Oct 05, 2005 12:04 am
by Bellorum
New build, with drivers and particle patch. have fun! :)