BF Windows 2006/02/27 : fluid sims updated

User-contributed CVS development builds. Please test and give feedback!

Moderators: jesterKing, stiv

lucky3
Posts: 12
Joined: Thu Oct 17, 2002 6:08 pm

Post by lucky3 »

ucky3,kmaro: so you get fluid meshes that look like that, when you set the domain boundary to "noslip"? That looks really strange...
Hum i've experienced that bug one more time and the 'noslip' feature doesn't change anything...weird. However i've noticed that the bug only happens with Final meshes, Preview meshes works right.

n_t
Posts: 0
Joined: Tue Jun 28, 2005 2:07 pm

Post by n_t »

lucky3: i still havent come across this problem, maybe you can post the file where it happens?

thanks
-> Nils

ZanQdo
Posts: 0
Joined: Sun Apr 11, 2004 4:57 am

Post by ZanQdo »

HI, I got the same problem, this file even crashed cvs :(

http://www.3developer.com/temp/FluidBug.blend
:-) Hosting for your test builds:
GraphicAll.org

ZanQdo
Posts: 0
Joined: Sun Apr 11, 2004 4:57 am

Post by ZanQdo »

Sorry for double post, here's another file crashing, I can't make a single sing with cvs fluids, I'm using old linux test vercion Sad

http://www.3developer.com/temp/GotaBaker.blend
:-) Hosting for your test builds:
GraphicAll.org

monkeyman23555
Posts: 0
Joined: Sun Mar 19, 2006 4:37 pm

Post by monkeyman23555 »

Hi

Em With the new fluid sim I get that bug all the time just set your view in the 3d to preview and the render to final and it will work fine with anything i think...

BTW N_T GREAT!
None for the current moment.

monkeyman23555
Posts: 0
Joined: Sun Mar 19, 2006 4:37 pm

Post by monkeyman23555 »

sorry the preview think only works some times :(

but why are the baking times so slow to bake:

115 frames = 40 mins
then continuing
145 = another 30 mins?
None for the current moment.

n_t
Posts: 0
Joined: Tue Jun 28, 2005 2:07 pm

Post by n_t »

monkeyman23555: The baking times depend on the resolution setting, which determines the "number of equations" you have to solve, so there's simply a lot of stuff to compute... :)

ZanQdo: Thanks for the files, I tried both with my Linux build, and a recent win32 build (http://blendertestbuilds.de/index.php?d ... 0060308.7z) - it seems to work, I can bake, the finnal mesh is displayed in the GUI (preview is "off" in the files) and render it... Switching the preview generation on also seems to be fine. Maybe you can check if it works for you with that version?

Thanks,
-> Nils

ZanQdo
Posts: 0
Joined: Sun Apr 11, 2004 4:57 am

Post by ZanQdo »

Yes nils, it works perfectly now thank you very much :D
:-) Hosting for your test builds:
GraphicAll.org

Post Reply