bf-blender / Win32 (06/03/21) Tweak/Fullscreen/Patch

User-contributed CVS development builds. Please test and give feedback!

Moderators: jesterKing, stiv

Bellorum
Posts: 0
Joined: Wed Jan 21, 2004 3:27 pm

bf-blender / Win32 (06/03/21) Tweak/Fullscreen/Patch

Post by Bellorum » Tue Mar 21, 2006 2:57 pm

Tweak mode and fullscreen enabled, as per usual. Patched with Davide Vercelli's "Rotating view icon" - it's a userpref now.

Couldn't resist playing around some more with the icons:) You'll notice, once you go into edit-mode.

For some reason, pthreadGC2.dll is now needed to run the program. You can find that file here:
http://sourceware.org/pthreads-win32/

Download build here:
http://www.graphicall.org/builds/builds ... how&id=117

Now go have fun!
Last edited by Bellorum on Wed Mar 22, 2006 2:10 pm, edited 1 time in total.
There's no such thing as democracy. There's only the tyranny of one, and the tyranny of many.

jazzroy
Posts: 10
Joined: Thu Oct 17, 2002 9:39 am

Post by jazzroy » Wed Mar 22, 2006 10:04 am

as usual, thanks for the build!

going to check it with Ati card

jazzroy
Posts: 10
Joined: Thu Oct 17, 2002 9:39 am

Post by jazzroy » Wed Mar 22, 2006 12:06 pm

where is expected to be the fullscreen icon?

i do not see it at the usual old place (on the header)

Bellorum
Posts: 0
Joined: Wed Jan 21, 2004 3:27 pm

Post by Bellorum » Wed Mar 22, 2006 1:59 pm

jazzroy wrote:where is expected to be the fullscreen icon?

i do not see it at the usual old place (on the header)
The icon isn't there anymore, but you can still click on the spot where it used to be. It's just a little more hidden than before. :)
There's no such thing as democracy. There's only the tyranny of one, and the tyranny of many.

CDI3D
Posts: 0
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:31 pm

Post by CDI3D » Wed Mar 22, 2006 2:09 pm

where do you copy the dll to Bell? Ive copied it to the root blnder folder, the .blender folder, the windows, windows/System and system32 folders and I get either "dll not found" or "not a valid windows image."

Ive also rebooted the machine after each change of location.

Bellorum
Posts: 0
Joined: Wed Jan 21, 2004 3:27 pm

Post by Bellorum » Wed Mar 22, 2006 2:10 pm

I just put it in the same folder as blender.exe, and that does it.
There's no such thing as democracy. There's only the tyranny of one, and the tyranny of many.

CDI3D
Posts: 0
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:31 pm

Post by CDI3D » Wed Mar 22, 2006 2:37 pm

tried that and got the "not a valid windows image".

christiankrupa
Posts: 0
Joined: Wed Feb 11, 2004 8:37 pm

Post by christiankrupa » Wed Mar 22, 2006 3:04 pm

this version doesnt seem to recognise .PSD (photoshop) files, i didnt check for other filetypes, just noticed that most of my textures were missing when I loaded a scene up....

butelo
Posts: 0
Joined: Wed Oct 27, 2004 12:28 pm
Location: corunha galicia

Post by butelo » Thu Mar 23, 2006 3:36 pm

yep that's right photoshop images doesn't work

CDI3D
Posts: 0
Joined: Tue Oct 12, 2004 1:31 pm

Post by CDI3D » Thu Mar 23, 2006 3:49 pm

and the DLL now works?? I guess it needed a night to think about it.

*snort*

dschnell289
Posts: 0
Joined: Fri Nov 05, 2004 6:21 pm

Post by dschnell289 » Thu Mar 23, 2006 9:48 pm

sourceware.org is down...anyone want to send me .dll the file directly? deschnell at gmail.com

edit:
nevermind. Got it bundled in another optimized P4 build from graphicall.
----

FastEddy
Posts: 0
Joined: Fri Oct 07, 2005 6:51 pm
Location: Siegen, Germany
Contact:

Post by FastEddy » Fri Mar 24, 2006 8:11 am

I did not have a look here for plenty of time, but finally I found this build with fullscreen mode, now either available on nVidia-Cards. :-)
I have been waiting for this for months, because the resulting more space on workplace isn't much, but it is there!

Thanks!!! :-)
[D X I . s t u d i o s] --- [ Join my current project: SF2 Intro-Animation ]

mfoxdogg
Posts: 0
Joined: Fri May 28, 2004 3:25 am
Location: Duri, Australia
Contact:

Post by mfoxdogg » Sun Mar 26, 2006 9:57 am

my renders are still whited out. Can you PLEASE Fix it before new features arrive :D
I reject reality and substitute my own!!

vizzy
Posts: 0
Joined: Tue Feb 28, 2006 12:36 am

Post by vizzy » Wed Mar 29, 2006 11:40 am

mfoxdogg wrote:my renders are still whited out. Can you PLEASE Fix it before new features arrive :D
^ ^ still a known bug,
https://projects.blender.org/tracker/in ... 9&atid=125
https://projects.blender.org/tracker/in ... 9&atid=125

i think patchworkers cant do a lot here.....

yours vizzy/verblendet

Falgor
Posts: 0
Joined: Tue Sep 07, 2004 7:19 pm
Location: Israel

Post by Falgor » Fri Apr 07, 2006 9:31 am

Would it be possible to get the "10x faster softbody colitions by bjornmose"
that are in this build to your build as well, Bellorum? Those would be really nice, and they ARE faster, much faster . :o

I don't know why they've not put that to the official release of blender (have they?) :o .

Post Reply