Page 2 of 2

Posted: Mon Oct 21, 2002 2:29 am
by JWalton
testing thunderhawk web browswer for mobile pdas.
thanks!

Posted: Wed Dec 25, 2002 9:11 pm
by graphicsteam
This is a screenshot of what the site looks like when i am logged in, when i am not logged in, everything is fine.
http://www22.brinkster.com/scarabdesign/problems.html
its really annoying


Thanks

A minor niggle....

Posted: Thu Jan 02, 2003 5:00 pm
by thornae
Just a little change - it'd be handy if blender.org existed, pointing to www.blender.org... unless, of course, there's a valid reason for hiding blender.org from the web. However, most websites these days accept that the great majority of traffic typing their domain minus the qualifier (www, ftp, users, etc) are wanting to go to the main page.

Plus, it saves me a whole three keystrokes... :)

Posted: Sun Jan 05, 2003 11:12 pm
by graphicsteam
Does nobody have the same problem on this site as i do? or does nobody read it.

Posted: Mon Jan 06, 2003 12:37 pm
by ton
Hi,

I missed your posting, usually it's better to post a new topic when you've got something new to mention! :)

The screenshot looks horrible! It's just IE at Win XP, right? I have no clue at all what's going on there... other XP users view the site OK. Maybe you've got a cookie or security setting that invokes this... cookies are enabled, right?

-Ton-

Posted: Mon Jan 06, 2003 2:32 pm
by ilac
ton wrote: The screenshot looks horrible! It's just IE at Win XP, right? I have no clue at all what's going on there... other XP users view the site OK. -
I use :WinXP home Ed" with IE and the site looks fine for me! :D

Posted: Mon Jan 13, 2003 2:15 pm
by graphicsteam
I have tried logging in at a friends (win xp) and at school (win 2000 professional) and it looks the same!

Ian

Posted: Mon Jan 13, 2003 2:20 pm
by Icalvert
I have signed up for a new account and it looks fine now