Page 1 of 1

can we enable solid + wireframe together in scukpt mode ?

Posted: Fri Mar 22, 2013 12:47 pm
by jagz777
is possible to enable both ? thanks

Posted: Wed Mar 27, 2013 8:42 pm
by Hellfireboy
I'm guessing that you want to see a solid with the wireframe drawn over it in the way that it would appear in edit mode. In the Properties menu click the Object tab (the one with the cube on it). In the Display panel of this tab click the Wire checkbox. This will overlay the wireframe on the model in Object or Sculpt mode.

Posted: Thu Mar 28, 2013 2:25 am
by jagz777
thanks....:)