Glitch (I need serious help)

The forums here are for Blender development. Questions and discussion about *using* Blender belong on blenderartists.org If your thread was moved here, you are probably in the wrong place.

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
medicaljohnny
Posts: 0
Joined: Sun Oct 06, 2013 11:41 pm

Glitch (I need serious help)

Post by medicaljohnny » Sun Oct 06, 2013 11:43 pm

So pretty much I start modeling and suddenly it will cut to a birds eye view. I press Esc and it goes back to letting me model. A minute later it will go back to it. i Esc. It starts happening more frequent until finally I can't do anything because it keeps trying to bird eye view it and render it. It keeps saying Frame 1 at the top left.

Please help..

medicaljohnny
Posts: 0
Joined: Sun Oct 06, 2013 11:41 pm

Post by medicaljohnny » Mon Oct 07, 2013 12:35 am

Here is a pic of what it is glitching and how its looking

Image

Tehrasha
Posts: 0
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:21 am
Location: Iowa

Post by Tehrasha » Mon Oct 07, 2013 1:37 am

1) Dont spam the same thing to several forum threads.

2) Notice that your original thread was moved to 'User Questions that really belong on blenderartists.org' The secret is in the name.

3) Looks like you keep starting the game engine 'P' while you are modeling.
Try modeling in 'Blender Render' instead the 'Blender Game' environment.

medicaljohnny
Posts: 0
Joined: Sun Oct 06, 2013 11:41 pm

Post by medicaljohnny » Mon Oct 07, 2013 2:18 am

Tehrasha wrote:
3) Looks like you keep starting the game engine 'P' while you are modeling.
Try modeling in 'Blender Render' instead the 'Blender Game' environment.
I do apologize for the spamming.

As for P. Can you explain what you mean by starting in P?

Also, I am modeling in Blender Render. The amount of what im talking about is reduced but still happening.

brasshat
Posts: 0
Joined: Mon Nov 16, 2009 1:06 pm

Post by brasshat » Mon Oct 07, 2013 7:51 pm

In the screenshot you posted, do you see where it says "blender game" to the right of "the selection boxes containing "default" and "scene"? Click on "Blender game", and in the menu that opens, choose "blender render", instead.

ns

Post Reply