YafRay (Plugin) does not work - CVS Build / Cygwin / make

Compiling, libraries, modules, coding guidelines and porting

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
thoro
Posts: 15
Joined: Thu Oct 17, 2002 10:20 am
Location: Berlin, Germany
Contact:

YafRay (Plugin) does not work - CVS Build / Cygwin / make

Post by thoro »

I'm building Blender using Cygwin and make.

Everything works fine except for the YafRay plugin. It always gives me a runtime error.

I searched for a solution but didn't find one - any ideas?

Cheers

Thorsten

gabio
Posts: 0
Joined: Thu Jan 15, 2004 6:41 am
Location: Canada - Québec - Sherbrooke
Contact:

Post by gabio »

You must use fresh snapshot of yafray, which don't compile for me, and compile it with the same conpiler than blender, in your case cygwin.

thoro
Posts: 15
Joined: Thu Oct 17, 2002 10:20 am
Location: Berlin, Germany
Contact:

Post by thoro »

Thanks, gabio.

Which compiler do you use to compile Blender? I think it would be easier if I could keep the standard YafRay installed on my machine and just build Blender from CVS.

Post Reply