Box Select in Blender, OS Mac OS X 10.4

The interface, modeling, 3d editing tools, import/export, feature requests, etc

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
code:9999
Posts: 0
Joined: Fri Feb 02, 2007 7:15 pm
Location: Saskatoon, Saskatchewan

Box Select in Blender, OS Mac OS X 10.4

Post by code:9999 »

I have loaded Blender 2.40 and 2.31 onto my duo-processor Intel Mac on the Mac OS, and on the Windows OS. Both versions of Blender work perfectly on Windows, and mostly o.k. on Mac.

The only issue with the Mac version is that the lines of box select (bkey) do not display, nor do the lines in circle box select. I changed the background colour of the blender interface, but that did not solve the problem. Everything else works perfectly.

Does anybody know what is happening here, and how to fix this problem? I will be more than happy to supply any needed information on my computer’s hardware and software.

LetterRip
Posts: 0
Joined: Thu Mar 25, 2004 7:03 am

Post by LetterRip »

Please try 2.43rc2 and or 2.42a and see if you still have that issue, 99% of the time such issues are graphics card bugs, and different versions of Blender encounter different driver bugs.

LetterRip

code:9999
Posts: 0
Joined: Fri Feb 02, 2007 7:15 pm
Location: Saskatoon, Saskatchewan

Post by code:9999 »

Thank-you very much.

UncleZeiv
Posts: 0
Joined: Mon Aug 29, 2005 1:11 pm

Post by UncleZeiv »

Same problem here w/ MacMini Intel. Confirming for both 2.42a and 2.43rc3. Confirming also for all my (almost daily) custom builds so far.
(Btw I saw it also mentioned here).

Is there someone running MacTel who does *not* confirm this bug?

Post Reply