deafult UI

The interface, modeling, 3d editing tools, import/export, feature requests, etc

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
eyal
Posts: 0
Joined: Fri Dec 11, 2009 9:38 am

deafult UI

Post by eyal » Thu Dec 17, 2009 10:19 pm

Hi All,

sorry for my English...

I'm new to Blender. I study how to use Blender and by mistake I made some changes to my scene and then pressed ctrl+U. I need to change back to the deafult cube,camera nad light one start up blender for the first time...

how do I do that?

Thank u in advance
Eyal

psullie
Posts: 0
Joined: Thu Sep 11, 2008 11:09 am
Location: Ireland

Post by psullie » Thu Dec 17, 2009 11:16 pm

File -> Load Factory Settings then you can Ctrl U again to set this as your default

eyal
Posts: 0
Joined: Fri Dec 11, 2009 9:38 am

Post by eyal » Fri Dec 18, 2009 9:54 am

thank u

SurfingAlien
Posts: 0
Joined: Tue Jan 05, 2010 12:23 am

Post by SurfingAlien » Tue Jan 05, 2010 12:33 am

same question... but with 2.5 alpha?

thanks in advance,
Alessandro

dsavi
Posts: 0
Joined: Wed Jan 07, 2009 2:33 pm
Location: Finland

Post by dsavi » Wed Jan 06, 2010 8:27 am

Go to your home folder and delete your .B25.blend file.

SurfingAlien
Posts: 0
Joined: Tue Jan 05, 2010 12:23 am

Post by SurfingAlien » Wed Jan 06, 2010 10:57 am

dsavi wrote:Go to your home folder and delete your .B25.blend file.
couldn't be easier... once you know it :wink:

thank you so much!

dsavi
Posts: 0
Joined: Wed Jan 07, 2009 2:33 pm
Location: Finland

Post by dsavi » Wed Jan 06, 2010 12:02 pm

SurfingAlien wrote:
dsavi wrote:Go to your home folder and delete your .B25.blend file.
couldn't be easier... once you know it :wink:

thank you so much!
The .B25.blend file is often a source of problems, especially when Blender goes through constant changes like it is now. :)

SurfingAlien
Posts: 0
Joined: Tue Jan 05, 2010 12:23 am

Post by SurfingAlien » Wed Jan 06, 2010 10:28 pm

...the truth is that I am a total newbie in Blender and I miss even the simplest things. I would be lost without a DSL connection... and a forum like this :oops:

SirTwilight
Posts: 0
Joined: Mon Dec 21, 2009 1:08 am

Post by SirTwilight » Thu Jan 07, 2010 11:48 pm

SurfingAlien wrote:...the truth is that I am a total newbie in Blender and I miss even the simplest things. I would be lost without a DSL connection... and a forum like this :oops:
Me too!!! Fortunately there are lots of useful information available and lots of people willing to help... :)

Post Reply