Page 1 of 1

How do I put the camera on active view?

Posted: Tue Feb 22, 2011 12:46 am
by Checoimg
I remember there was a hot key for that mixing the numpad with some keys on the left side. maybe with 0.
If you don't understand wht I'm asking post and tell me please. Thanks :)!!

Posted: Tue Feb 22, 2011 10:31 am
by psullie
select your camera then Crtl 0

Posted: Tue Feb 22, 2011 2:24 pm
by Nikprodanov
You can also select the camera you want from the Scene tab.

Thanks for your replies!

Posted: Fri Feb 25, 2011 5:19 pm
by Checoimg
It is Ctrl+Alt+0