Cannot install Geero directx exporter plugin

The interface, modeling, 3d editing tools, import/export, feature requests, etc

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
lucky7456969
Posts: 35
Joined: Sat Jul 06, 2013 8:56 am

Cannot install Geero directx exporter plugin

Post by lucky7456969 » Sun Jul 21, 2013 8:07 am

http://www.geero.net/directx-exporter/

I went into user preferences, install and the dialog returns back to the add-on screen, and I can't find geero directx exporter.
No errors, don't know why it doesn't appear.
I am using blender 2.68 x64
Thanks
Jack

Tehrasha
Posts: 1264
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:21 am
Location: Iowa

Post by Tehrasha » Sun Jul 21, 2013 8:13 am

That plugin is written for Blender 2.45 and will not work with current versions of Blender.

lucky7456969
Posts: 35
Joined: Sat Jul 06, 2013 8:56 am

Post by lucky7456969 » Sun Jul 21, 2013 8:23 am

Tehrasha wrote:That plugin is written for Blender 2.45 and will not work with current versions of Blender.

Could you recommend a plugin that is suitable for 2.68, I want some handy features as swapping zy axis and flipping z axis
BTW one must have features that deal with bmesh so that I can easily tweak it to my likings.
Thanks
Jack

lucky7456969
Posts: 35
Joined: Sat Jul 06, 2013 8:56 am

Post by lucky7456969 » Sun Jul 21, 2013 8:50 am

The strange thing is that this code snippet also got no working.

Code: Select all

import bpy, bmesh

bm = bmesh.new() 
bm.from_mesh(bpy.context.object.data) 

el = bm.edges.layers.string.new() 

if bm.select_history:
    active = bm.select_history[-1]
    if isinstance(active, bmesh.types.BMEdge):
        active[el] = "Dock_Leveler_Edge"
		

bm.to_mesh(bpy.context.object.data)
This is a user script.
Thanks
Jack

stiv
Posts: 3645
Joined: Tue Aug 05, 2003 7:58 am
Location: 45N 86W

Post by stiv » Sun Jul 21, 2013 5:31 pm

this code snippet also got no working.
The first thing anyone will want to know is "What was the error message?"

Please provide the exact text.

lucky7456969
Posts: 35
Joined: Sat Jul 06, 2013 8:56 am

Post by lucky7456969 » Sun Jul 21, 2013 9:23 pm

stiv wrote:
this code snippet also got no working.
The first thing anyone will want to know is "What was the error message?"

Please provide the exact text.
No message popped up, it appears to be fine after installation, but
The plugin was never seen again.
Thanks
Jack

lucky7456969
Posts: 35
Joined: Sat Jul 06, 2013 8:56 am

Post by lucky7456969 » Sun Jul 21, 2013 11:46 pm

Seems like it doesn't contain bl_info section causes the problem.
I check the other ones which do have one.
Thanks
Jack

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests