more layers?

The interface, modeling, 3d editing tools, import/export, feature requests, etc

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
macouno
Posts: 0
Joined: Tue Nov 18, 2003 3:37 am

more layers?

Post by macouno »

Ok I'm not the first to mention it but couldnt find the old thread to second whomever mentioned it first.

But I'm in a project where I actually need more layers than possible in the current blender version. So is it possible for someone to code them in or perhaps to make the nr of available layers dynamic through the settings menu???

io
Posts: 0
Joined: Thu Mar 06, 2003 2:40 am

Post by io »

in fact we need "real layers" with names, lockable, snappable, groupable, visible/not, renderable/not, copy and apste into other layers, etc. all these should be in next blender releases ... any of the developers doing this? ... thanks _a_

jo
Posts: 0
Joined: Fri Dec 12, 2003 4:49 pm

Post by jo »

yes this is a must have. i like the system of cinema 4d very much. something like this would be very cool.

macouno
Posts: 0
Joined: Tue Nov 18, 2003 3:37 am

Post by macouno »

Well yeah sure I read that... and it's a good idea.

But in the meantime... I'm sure it's a question of copy/paste to create a few more layers... maybe another block of eight extra buttons... I mean... for a coder it's probably childs play. So if no one is opposed? maybe someone can do that?

Post Reply