texture slot bug?

The interface, modeling, 3d editing tools, import/export, feature requests, etc

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
pinhead_66
Posts: 17
Joined: Wed Oct 16, 2002 10:09 am
Location: Belgium

texture slot bug?

Post by pinhead_66 » Thu Dec 23, 2004 10:19 pm

As of 2.36 there are 10 texture slot instead of 8

When trying them out, I noticed I can put noise and clouds and all in, but when I want to disable them, so I can test preview, I can't (clicking on the checkmark does nothing)

i tried it with a few different materials and still nothing

you can remove the texture you put in the slot

greets

gabio
Posts: 0
Joined: Thu Jan 15, 2004 6:41 am
Location: Canada - Québec - Sherbrooke
Contact:

Post by gabio » Fri Dec 24, 2004 6:49 am

Putain j'y crois pas!
Damn. Just after the release.

I can second that bug, damn.
I submited it in, thanks.
p.s. Next time you can submit any bug you want yourself don't be scary. it's in the menu at you left ;) Bugtracker.

aphex
Posts: 0
Joined: Thu Mar 27, 2003 12:40 pm

Re: texture slot bug?

Post by aphex » Mon Dec 27, 2004 4:53 pm

Hi,

Nice catch! :shock:

I have a fix here, just waiting for the CVS unfreeze, and I'll commit ASAP.

-aphex

Post Reply