3ds export -> just a cube

The interface, modeling, 3d editing tools, import/export, feature requests, etc

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
goraki
Posts: 0
Joined: Mon Mar 27, 2006 2:10 pm

3ds export -> just a cube

Post by goraki » Sat Jun 24, 2006 8:17 pm

Hi!
I didn't find a problem like mine with search. And I'm a n00b.
When I want to export something to 3DS the output is a 255 bytes sized and it contains just a cube. If you want I'll upload an example in .blend. I deleted my ~/.blender and copied the installation files to another directory, but it didn't solved the problem.
I use 2.41 linux version(manually installed, not package) and ubuntu 5.10.
So: what to have to do that the export works again?
Thanks!

ps: Sorry for my bad english and noobism.

wavk
Posts: 126
Joined: Wed Oct 16, 2002 9:58 am
Location: The Netherlands
Contact:

Post by wavk » Sat Jun 24, 2006 8:21 pm

3ds doesn't seem to be working here either. Import gives errors that Cube object doesn't exist... hmm...

goraki
Posts: 0
Joined: Mon Mar 27, 2006 2:10 pm

Post by goraki » Sat Jun 24, 2006 8:29 pm

I think I solved it: delete or rename your ~/.blender and copy Blender's .blender directory. Strange, it worked previously, I don't know what happened.

Post Reply