BUG IN 2.42 RC2

The interface, modeling, 3d editing tools, import/export, feature requests, etc

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
LIGHTspeed
Posts: 0
Joined: Tue Apr 25, 2006 11:21 pm
Location: USA

BUG IN 2.42 RC2

Post by LIGHTspeed »

This is a report of a wierd bug in 2.42 RC2. My mom didn't want me to create an account on the official bug tracker(go figure), so I decided to report it here instead.

I started up blender, instead of the usual cube, camera, etc...the 3d window was completly empty(except for the widgets and cursor), and when I clicked the middle mouse button, the widgets and cursor started multiplying themselves all over the screen...when I clicked the lmb, they all disappeared, and blender went back to it's normal start-up screen.
Here is a picture of the bug:
Image
"The Lord is my light and my salvation;
Whom shall I fear?" Psalm 27:1

aligorith
Posts: 0
Joined: Sun Dec 05, 2004 3:40 am
Location: Chch, NZ

Post by aligorith »

It sounds like something graphics card related. What graphics card, drivers, os?

Aligorith

LIGHTspeed
Posts: 0
Joined: Tue Apr 25, 2006 11:21 pm
Location: USA

Post by LIGHTspeed »

The video card would be a: PCI NIC
"The Lord is my light and my salvation;
Whom shall I fear?" Psalm 27:1

stiv
Posts: 0
Joined: Tue Aug 05, 2003 7:58 am
Location: 45N 86W

Post by stiv »

NIC stands for Network Interface Card. It is the thing that connects you to the Internet your Mom is so afraid of.

Your graphics card and Blender are not getting along. You might want to ask over on blenderartists.org for hints on how to make this better.

Post Reply