python script error

Scripting in Blender with Python, and working on the API

Moderators: jesterKing, stiv

Post Reply
Legomus Prime
Posts: 0
Joined: Mon Aug 10, 2009 5:11 am

python script error

Post by Legomus Prime »

alright, I have a problem. I try to import a 3ds file that I created in leocad and it says python script error check console. I don't know what to do. Blender was able to import them but then one day it just stopped working. help please
Megatron: Why throw your life away so recklessly?
Optimus: that's a question you should ask yourself megatron.

Rod Blender
Posts: 0
Joined: Mon Jul 27, 2009 1:49 pm

Post by Rod Blender »

Hi Legomus,
Do you have Python 2.6? Because now the blender 2.49 need the Python 2.6 to do this no more of the Python 2.5, try to download it :D

I hope I helped, Rodrigo 8)

stiv
Posts: 0
Joined: Tue Aug 05, 2003 7:58 am
Location: 45N 86W

Post by stiv »

The console is that black window (assuming Windows as the operating system, a useful bit of info that is missing here)

Or you can run Blender from the command line for other operating systems and the messages will appear in that terminal window.

Note: Blender needs the version of Python it was compiled against. Do NOT assume. Look at the message in the console.

Post Reply